Veckans Reseblogg - Emelaia's Travel Blog

Varje vecka utser vi Veckans Reseblogg. Det ska vara en inspirerande, givande, matnyttig, spännande eller rolig blogg med någon anknytning till resor.

Någon som vill följa med på en häftig resa genom Sydamerika? Emelie och hennes syster ska backpacka genom Bolivia, Peru, Ecuador, Galapagosöarna, Panama, Costa Rica och kanske Colombia under cirka 3 månader med start 9 oktober. Hemresan är ännu inte bokad så vem vet var detta kommer att sluta...

Hela resan kommer att dokumenteras på bloggen Emelaia's Travel Blog. Emelie är riktigt duktig på att ta fina bilder, så räkna med mycket inspiration och fantastiska naturbilder.

Några spikade stopp på resan är saltöknen i Bolivia, Titacacasjön och Macchu Picchu. Detta är två äventyrliga tjejer då sandboarding, dykning med valhaj och rosa delfiner samt att ge sig in i den djupaste regnskogen står på önskelistan. Jag ser fram emot att följa deras resa!

Tidigare har Emelie, som är vädligt berest, jobbat i Kanada, Frankrike, Australien och Spanien samt backpackat i Nya Zeeland, Fiji och Asien.
- Det är alltid lika svårt att välja ut ett favoritställe då alla ställen har sina guldkorn. Men Fiji var som paradiset, otrolig härlig befolkning och underbar natur. Kanada ligger mig också varmt om hjärtat, väldigt bra puderåkning och oslagbara landskap! säger Emelie.

Kanske har Emelie ett nytt favoritresmål om cirka 4 månader... Håll utkik på Emelaia's Travel Blog!

/Paulina