Inlägg från: Augusti 2013

I söndags gjorde jag ett av höstens första spabesök. Det är lite obligatoriskt, det där med spabesök på hösten. Nu var det en fantastisk sensommardag i söndags, men att då bo på Falkenberg Strandbad var perfekt. Mitt på Skrea Strand. ett hotell i Falkenberg jag verkligen kan rekommendera. Fantastiskt läge, väldigt god mat, underbart spa och trevlig personal. Vi bodde i ett deluxerum och har ingenting att klaga på helt enkelt!

Jag kan tipsa er om att boka paketet Ivory, som inkluderar en härlig sparitual, 3-rätters middag och stor frukostbuffé!

Glöm inte det nu, minst en spavistelse per höst!

Må gott! /Paulina

Dagens tips! Fritidsresors erbjudande Res 2 betala för 1 på utvalda resor under september och oktober. Men här gäller det att vara snabb! Det är ett begränsat antal resor och datum. Så du som vill ha lite garanterad sol och värme när temperaturen börjar att falla här hemma...kika in!

Sök och boka Fritidsresors kampanj här.

/Paulina

Skolorna har börjat och samtidigt sjunker priserna på sista minuten-resorna. Här kommer de bästa sista minuten-resorna just nu från de populäraste avreseorterna, sorterat på lägsta pris och specificerat boende!

Sista minuten Göteborg
Sista minuten Stockholm
Sista minuten Malmö/Köpenhamn

Trevlig resa!

/Paulina

I år ligger jul och nyår bra till för dig som vill vara ledig under en längre period och kanske ge sig av på en resa till värmen. Du behöver bara ta 5 dagars semester så är du ledig i drygt 2 veckor. Det läget gör såklart att priserna på resor runt jul och nyår är lite högre, och att de bokas upp relativt snabbt. Har du tänkt att åka iväg då är det hög tid att boka nu.

Kolla alla charterresor till värmen v.52 här.

Tänk att kunna lägga ut ett foto på din Instagram eller Facebook från en varmt och solig sandstrand! :-)

/Paulina

Vet du att det redan nu går att boka er charterresa till sommaren 2014!? Ving kommer med en del nyheter inför nästa sommar. En av dem är boende på sex olika resmål på den grekiska ön Mykonos.
- Mykonos är en av Greklands populäraste och mest välkända öar och Mykonos stad är otroligt charmerande och uppfyller själva sinnesbilden av Grekland, säger Magdalena Öhm, informationschef Ving.

Vi märker också att Grekland är ett väldigt hett resmål för oss svenskar och passar alla typer av resenärer. Mykonos är en liten ö som ligger i Egeiska havet. Läs mer om Mykonos och hitta bästa resorna dit här!

Bilden är från Mykonos och tagen av vår medlem 90stephanie. Ser ju väldigt härligt ut!

/Paulina

Tidigare i år släpptes vår charter-app för iPad och för några veckor sedan kom den även till iPhone. I appen kan du enkelt söka bland alla resor från Sveriges största researrangörer och få fram den resa som passar dig allra bäst. Du väljer själv exempelvis hur långt det ska vara till stranden, vilken temperatur det ska vara i luften, hur varmt havet ska vara... Ja du skräddarsyr helt enkelt din perfekta resa. Resultatet får du sen upp på en karta, klicka in och läs om hotellet, hjärta det så sparar du det till senare och så vidare!

Några klick till så har du bokat din resa. Hur bra! Trevlig resa!

/Paulina

För dig som varit i NYC några gånger eller för dig som bara vill testa det nya heta direkt, här är områdena som är på framfart i staden som aldrig sover. Harlem och Washington Heights, det är där du ska hänga i höst!

Harlem är en färgstark och spännande stadsdel fylld av kutur och passion. Washington Heights har ett stort utbud av restauranger och caféer. Här har det hänt mycket på sista tiden och locals varvars med turister från hela världen. Läs vidare på NYCGO.

Psst, om du inte varit i NYC tidigare, glöm för guds skull inte de klassiska stadsdelarna. Kanske är ju lika nöjd som mig med att "bara" shoppa runt på femte avenyn och Bloomingdales! Läs min shoppingguide till NYC här.

/Paulina

Tidigare inläggSenare inlägg