Inlägg från: November 2016

Härliga december är här. Vi har pyntat kontoret och ser fram emot mysiga adventsfikor varvat med massor av reseinspiration. I deceber kikar vi lite närmre på vad som trendar nästa år. Vilka resmål är de hetaste, vilka återkommer år efter år och när ska du boka sommarens resa?

Här kommer ett urval av de artiklar du kommer att kunna läsa i december:
Bucketlist 2017
De hetaste resmålen 2017
Sommarens hetaste charternyheter
Hitta sommarens resa redan nu
Thailands okända stränder
Legendariska Kuba
Karibisk värme i januari
Allt du behöver veta om Kap Verde
Så väljer du rätt i Mexiko

Ha en riktigt skön december och God Jul (i förväg)

November, vintertid och mörkret är här. Börjar du också att längta efter sol och värme igen? Eller är du som jag som lockas av snötäckta berg och skidor under fötterna? Den här månaden kommer vi att guida dig till resmål du ska åka till för att fly mörkret, till de bästa skiddestinationerna och till resor på sportlovet.

Vi snackar bland annat om Kanarieöarna, Alperna, Thailand och USA samt ger dig de mest prisvärda resorna just nu. Allt för att du ska hitta din bästa resa i vinter. Vi ses!

/Paulina

Ljuset i den här bilden fångade vår uppmärksamhet. Vilken ögonblick! Vår medlem Vacaciones har tagit bilden i Huacachina, Peru och denna är utsedd till Månadens Resebild. Vacaciones har rest runt i Peru med de Rosa Bussarna. Kan tänka mig att man får se enorm mycket häftigt och fint under en sådan typ av resa.
Se Månadens Resebild här.
Läs om Vacaciones resa runt Peru och se fler bilder.
Erbjudanden med Rosa Bussarna.

Ladda upp dina resebilder på Reseguiden.

Tidigare inläggSenare inlägg