Inlägg från: Juli 2015

Vågar du besöka den skräckinjagande nöjesparken i höst?

Liseberg satsar alltid stort. De har de senaste åkattraktionerna och här trängs besökare såväl sommartid som vintertid. Nu är det dags för någonting nytt. På höstlovet, från 24 oktober till 1 november fylls Liseberg med pumpor, fågelskrämmor, kvastar, häxor och mycket annat. I kaninlandet kan barnen äta godis tills de kiknar i godisregnet och även dansa disco med häxorna. På Storgatan har blixten slagit ner och godisbutikernas fasader har rämnat så att karameller och godis av alla sorter täcker området och skapar Godislandet.

För dig som är 11 år och uppåt kan det bli riktigt läskigt....om du vill. Efter klockan 17.00, när mörkret fallit, går stämningen från bus till skräck. När klockan slår fem öppnar de tre nya skräckhusen: The Experiment, Dockkabinettet och Smitthärden Gasten.

– De som vågar stanna kvar efter klockan fem, gör det på egen risk, säger Lisebergs VD Andreas Andersen.

För mer information besök Lisebergs läskiga Halloweensajt http://halloween.liseberg.se/.

Jag längtar redan till oktober!!!

Slarvar du ibland med att kolla reseförsäkringen? Det kan bli en dyr historia. Enligt UD är det många svenska resenärer som har dålig koll på deras försäkringar och vad som ingår i ex hemförsäkringen. De vanligaste problemen UD får in av svenskar utomlands är passärenden och sjukdomar. Ofta är det ungdomar som hamnar i mest trubbel och även de som har sämst koll på sina försäkringar, skriver DN.

Så kolla över dina försäkringar ordentligt innan du ger dig iväg på resan, detta oavsett resmål, längd på resan och typ av färdmedel.

/Paulina

Michael och Lina är just nu på en spännande resa runt i USA. Just nu befinner dom sig i Vegas. Tror det är rätt bra hetta där nu va? Under tiden driver de sin blogg, resantillusa.se som de fyller med sköna bilder och häftiga äventyr.
In och följ dom för att få tips och goa bilder från USA.

/Paulina

1 juli och den svenska sommaren verkar äntligen ha tagit fart. Man vet aldrig hur länge den stannar så en resa utomlands är alltid ett säkert kort. En som varit i Grekland är vår medlem Babbo. Han lyckades fota en skön bild på ön Kefalonia. En utsiktsplats som kanske inte alla hade valt att slå sig ner på. Men en magisk utsikt är det allt.
Månadens Resebild juni är alltså Babbos härliga foto från Kefalonia i Grekland.
Se mer från Babbos foton från Grekland här.

/Paulina

I januari i år flyttades Ryanair från Göteborg City Airport till Landvetter flygplats. Nu ska ett av deras plan stationeras på Landvetter och utgå därifrån. 13 flyglinjer ska gå från Landvetter till en början. Bland annat så kommer avgångar till London utökas från två till tre dagliga flighter. Hur bra som helst för oss som flyger från Landvetter alltså.

Här kan du söka flygresor.

Tidigare inläggSenare inlägg