Inlägg från: Oktober 2013

New Hope är reseindustrins barnfond och har hitills samlat in drygt 22 miljoner kronor sedan starten 1989. Varje år ger New Hope ut en julkalender där du har chansen att vinna fina priser från reseindustrin.

Nu tycker jag du också ska slå slag i saken och beställa en fin julkalender. Du har chansen att vinna fina priser varje dag från 1 december.

Kalendern beställer du här!

/Paulina

Vår spatävling vi hade på vår Facebook är avslutad. Tack för alla bidrag! Det har inte varit lätt att utse vinnarna... Men vi har hittat tre favoriter som alla får sköna spavistelser runt om i Sverige.
Grattis säger vi till:
1. Andrea Bromarker som vinner ett spapaket på SelmaSpa
2. Irene Asplund som vinner ett spapaket på Ystad Saltsjöbad
3. Magnus Johansson som vinner en spavistelse på Arken Hotel & Art Garden Spa

Läs mer om vinnarna och deras motiveringar här!

/Paulina

... vår medlem Aniika. Hennes skilldring och guide tilll Long Beach på Koh Lanta var levande, beskrivande och hade en känsla av paradiset. Annika, som hennes riktiga namn är, bodde på Long Beach under ett halvår och förälskade sig i stranden. Annika belönas med ett resebidrag på 10 000 kronor. Flest Facebook-röster fick Beccus som får ett resebidrag på 2 000 kronor för sin guide om Corn Islands.

Läs intervju med Annika och mer om Månadens guide här.

/Paulina

...delta i vår undersökning som vi har tillsammans med HUI om resvanor. Undersökningen består av ett antal frågor bland annat om hur du reser, hur du bokar och vad du planerar för resor framöver. Vi vill inspirera dig, guida dig och hjälpa dig till rätt resmål och rätt resor. Ibland behöver vi hjälp från dig, så hoppas nu du har några minuter över och vill svara på vår undersökning!

Delta här!

Tackar! /Paulina

KLM och Disney lät 300 barn titta på filmen "Flygplan" ombord på ett KLM plan. Inte nog med att de fick popcorn och andra godsaker, KLM lät också miljön runt flygplanet, som stod i en hangar, följa filmens händelser. Det var nästan som att de själva satt i huvudkaraktären Dustys flygplan. Det som hände Dusty hände utanför flygplanet också.

Spana in videon här: http://www.youtube.com/watch?v=_8nTfVthkdw

Rätt häftigt för barnen kan jag tänka mig!

Just nu pågår en tävling på vår Facebook där du kan vinna en skön och härlig spavistelse nu när höstrusket kommit. Vi kör tävlingen i samarbete med SelmaSpa i Sunne, Ystad Saltsjöbad och Best Western Arken Hotel & Art Garden Spa utanför Göteborg.

Du tävlar genom att svara på några enkla frågor och sedan motivera varför du är värd att få åka på spa, vips så har du chansen att få vinna en spavistelse!

Tävlingen pågår till 29 oktober 12:00 så in och tävla nu!

Tidigare inläggSenare inlägg