Inlägg från: September 2016

Välkommen oktober! Nu exploderar höstens färger i våra parker och skogar medans kvällarna mörknar tidigare och tidigare. Vi lyser upp genom att frossa i resor till spännande länder lite längre bort och resor som gärna varar i 2 veckor eller mer. Vi startar dock månaden med lite inspiration inför höstlovet, både på hemmaplan och utomlands.

Hoppas du hänger med oss och drömmer dig bort till alla härliga resor, eller så kanske du slår slag i saken och hittar en resa som blir verklighet. Här är ett urval av vad du kommer att kunna läsa om under oktober månad.

- 5 stopp längs Australiens östkust
- Sveriges 6 hetaste spahotell
- Hållbar semester i Sydafrika
- Prisvärd lyx i Dubai
- Höstlov hemma
- Maldiverna, Seychellerna eller Mauritius?
- Weekend London
- Thailands 9 bästa familjehotell på stranden
- Kanarieöarnas 10 bästa stränder
- Kryssning eller charter i Karibien

/Paulina

Dagens tips: Kolla in SpaWeek som precis startat hos HotelSpecials.se. Spahotell för 900 kr inklusive frukost och spaentré under hösten. Det ni! :-)
Du hittar populära spahotell som Ystad Saltsjöbad (1200kr), Falkenberg Strandbad, Marstrand Havshotell, VANN (1200kr) med flera runt om i Sverige.
Boka här!

Hur magiskt ser inte det här ut? Zanzibars blåa vatten och vita stränder. Vår medlem Lovisa1970 har fångat det här ögonblicket. Det ser väldigt fräckt ut. Där hade jag gärna badat eller snorklat. Bilden är tagen på Mnemba island och är utsedd till Månadens Resebild i augusti. En ögonblicksbild i ett paradis helt enkelt.

Har du fina resebilder du vill ladda upp hos oss? Gör det, vi älskar att se alla era härliga foton.

Tidigare inläggSenare inlägg