Veckans Reseblogg - Turisterna.se

Turisterna.se är precis som det låter, en blogg som handlar om resor och drivs av en reseglad familj som sticker ut och reser så ofta dom kan. Linus som jobbar som filmare, Anna som copywriter och barnen som är 6 och 8 år är alla nyfikna och glada för att få upptäcka nya platser och kulturer.

- Vi vill gärna tipsa om härliga resmål och inspirera andra familjer att resa och uppleva nya saker. Bloggen är en härlig plats för oss vuxna som arbetar med text och film till vardags. Här får vi uttrycka oss som vi vill och dela med oss av våra tankar och favoritplatser, berättar Anna.

Annas absoluta älsklingsplats i världens är Italien i allmänhet och Rom i synnerhet. Linus drömmer om tropiska stränder och världen under havsytan. Barnen blir glada för strand, glass och möten med spännande djur och människor. Ett ställe som dom alla skulle vilja besöka är Argentina och Buenos Aires. Där finns tango, mat, vin, hästar, en brokig historia och vacker natur och kultur.

Jag frågade Anna om deras bästa tips för att resa med barn/ungdomar.
- Våga åka! Vart man än hamnar finns det vänliga och hjälpsamma människor och barnen är så anpassningsbara. Barnen växer av att uppleva nya platser och möta olika kulturer. Hemma är det så ofta vi vuxna som vet bäst, när vi reser får vi chans att tillsammans uppleva något för första gången. Det är väldigt roligt.

Familjen Magnussons blogg har snygg design, bra tips och fina bilder. Spana in den!