Veckans Blogg - Freedomtravel

Varje vecka utser vi Veckans Blogg. Det ska vara en inspirerande, givande, matnyttig, spännande eller rolig blogg med någon anknytning till resor.

Följ med på resor med husbil från dem som bor på en husbåt. Veckans Blogg är Freedomtravel. Freedomtravel drivs av Helena och Peter och handlar om livet i en husbåt kombinerat med deras stora passion som är just resor. De reser gärna i husbil eller med ryggsäck och så mycket det bara går.

- Vi bloggar för att vi vill dela med oss av våra erfarenheter av resor och husbilsliv samtidigt som det är otroligt värdefullt med alla idéer och reflektioner vi får från läsarna, berättar Helena. Bloggen handlar om våra egna resor, men också om resor och husbilande i allmänhet.

Under 2014 planerar de att göra en längre resa med husbilen genom hela Europa. De ska upptäcka Europa i lugn och ro, från deras husbil. Framför allt lockar östra delarna då man får mycket för pengarna och det fortfarande är lite spännande och inte så förutsägbart.

Just nu befinner sig Helena och Peter på Filippinerna, jag gissar med ryggsäck. Följ deras fortsatta resa där och vidare i deras husbil på Freedomtravel.se!

Vi önskar Helena och Peter all lycka på deras resor!

/Paulina