Stöd Ukraina

Veckans Reseblogg - Mary af Rövarhamn

Varje vecka utser vi Veckans Reseblogg. Det ska vara en inspirerande, givande, matnyttig, spännande eller rolig blogg med någon anknytning till resor.

Veckans Reseblogg befinner sig på vatten långt långt bort. Närmare bestämt på Kuba. Eller i vattnet vid Kuba. Den här familjen kastade loss 1 augusti 2010 och har sedan dess seglat jorden runt, och mer än så. Hur häftigt är inte det!? Alla äventyr och resor skriver dem om i bloggen Symary.com.

Familjen består av pappa Ludvig, mamma Linda och barnen Lovis 8 och Otto 6. Det roliga med den här bloggen är att du lätt kan fastna och sitta och läsa i timmar om deras äventyr och upplevelser. Tänk vad mycket de har varit med om!

De har nu påbörjat deras väg hem som ska gå via Nordamerikas ostkust nu i vår. På vägen ska de stanna vid New York, New Foundland och Färöarna. Om vädret tillåter kanske det också blir stopp på Grekland och Island. Hemkomsten beräknas till slutet av augusti, lagom till att barnen ska börja skolan.

- Det är omöjligt att säga en enskild plats eller upplevelse som varit bäst på resan, eftersom vi rest så länge och besökt hundratals hamnar. Men det fina med att resa med båt som vi gör är att man kan ta sig till platser som är omöjliga att resa till på annat sätt. Det är en otroligt häftig känsla att angöra en avlägsen atoll eller klippö efter flera dagar eller ibland veckor till havs, berättar Linda.

Som sagt, vilket äventyr! Någon mer än jag som blir imponerad och sugen på att läsa mer på deras blogg Symary.com?!