London

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag
Filtrera

Om London England, Europa

Barnvänligt
Historia
Konst
Kultur
Matupplevelser
Shopping
Storstad

London är ett av världens populäraste resmål och lockar miljoner besökare året runt. Staden bjuder på allt från historiska sevärdheter till pulserande nattliv.

Genom London rinner floden Themsen och staden har många broar och tunnlar. London Bridge och Tower Bridge är två av de mest kända broarna och båda är öppna för turister. Det är nästan omöjligt att resa till London utan att uppleva historia och kultur. Gör ett besök i 1700-tals katedralen Westminster Abbey, där många brittiska kungar krönts. En kort promenad därifrån ligger sevärdheter som Big Ben, Brittiska Parlamentet och slottet Buckingham Palace. För den historieintresserade är ett besök på British Museum en mäktig upplevelse med artefakter från världens civilisationer.

London är även en metropol vad gäller nöjen. Se till att boka in en musikalföreställning på West End eller avlägg ett besök på originella Madame Tussauds. Besök den populära stadsdelen Shoreditch och flanera bland alla marknader och butiker. Brick Lane Market är väl värt ett besök om du gillar vintage och streetfood. Området är fullt av designerbutiker, barer och restauranger och på kvällen tar klubbarna och nattlivet över.

Hyde Park erbjuder en välbehövlig paus från det hektiska stadslivet. Här finns sjön Serpentine och flera promenadstråk, och för den hungrige finns flera restauranger och caféer.

Göra i London
England Pamelas, 5 jan. 2019
Updaterad av Bergabo för 1 vecka sedan
3
Hejsan!! Jag och en väninna ska iväg till London om ett par veckor,det är första gången för henne och mig. Nu behöver jag tips på vad man ska göra om man INTE vill göra dom typiska turist grejorna som tex Big Ben,London Eye och dom "vanliga" sakerna. Så tips på bra marknader,köpcentrum, ...
Svenskt julbord i London 24 dec tips på restaurang
England Ulrika99, 9 dec. 2018
Updaterad av Ulrika99 för 5 veckor sedan
0
Hej Önskar tips, Ska till London med döttrar (16,19 år) och önskar äta svenskt julbord I London på julafton 24 dec, några bra tips på restaurang som serverar detta och man kan boka bord redan nu.
Nattklubbar London
England Linneagraaf, 13 nov. 2018
Updaterad av Linneagraaf för 9 veckor sedan
0
... kul? Om det är någon som har erfarenhet av londons nattliv får ni jättegärna dela med er!! 😍
London boende / t or Stansted
England Judomamma, 4 sep. 2018
Updaterad av Blesi för 17 veckor sedan
8
Hej! Nu har vi bokat flyg till London. Det finns ju en uppsjö av hotell. Någon som kan tipsa mej och min son. Vi flyger till Stansted. Hur tar man sej enklast in till centrum. Tack på förhand Tina ... Blesi: Hejan Jag kan tipsa om Stylotel, som ligger bredvid Paddington station, i Sussex ...
London till Manchester
England Judomamma, 24 juli 2018
Updaterad av Kattax för 24 veckor sedan
7
Vi ska på fotbollsresa och vill bo i London men ta tåget på lördagen till Manchester/Old T. på lördagen. Önskar tips på hur vi enklast tar oss till och från. Ska jag boka tåg redan nu? Var gör jag det? Hur tar vi oss till och från arenan? Är det stökigt att ta sej tillbaka efter matchen? Önskar ...
London
England Hulthen71, 26 apr. 2018
Updaterad av Hulthen71 för 37 veckor sedan
0
Någon som har några bra tips på gastropubar i london?
En av få "gamla" bussar i trafik
Foto: tildat
Stora Ben
Foto: oggah
Tower Bridge
Foto: bjoeck
Piccadilly Circus
Foto: uffe16
None
Foto: blomkruka21
Taxibil målad i brittiska flaggans färger.
Foto: murreman
Camden market
Foto: tia
Sverige-Brasilien
Foto: armado
London by night
Foto: zorrito
None
Foto: jessika81
Weekendresa
Foto: malin2006
Lutande gubbe i lurvig mössa
Foto: joohanna

Planerar du en resa till London?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.