Buss London Stansted till London Stratford

Av M72
29 sep. 2019 08:04
Visningar: 283
Hej!
Åker till London med min familj vecka 44 och planerar att ta national express från London Stratford till London Stansted på vägen hem. Undrar om någon har koll på restiden som är angedd till 50 min. Håller den sig till denna oavsett tid på dygnet? Är också lite nyfiken på hur lång tid vi beräknar från landning till dess att man är redo att kliva på en buss vid Stansted? Bra att veta då planen är att boka bussarna i förväg.
Av M4sta86
30 sep. 2019 08:16
oklart kring bussarna, men det går inget tåg mellan flygplatserna? Åkte från Luton i våras och upplevde tågsystemet som otroligt smidigt. Gick tåg hela tiden så bommade man ett kunde man hoppa på nästa inom 5 minuter.
Av Erik777
30 sep. 2019 09:24
Min upplevelse är att man kan lita på busstiderna, men inga tidtabeller är så klart gjutna i sten. Motorvägarna runt London kan korkas igen av vägarbete, olycka etc.

Den andra frågan är så mycket svårare. Immigrationskön kan ta väldigt lång tid om det är många plan som landar. 40 minuter är inget konstigt. Reser ni med barn så utnyttja det till max och använd barnet som biljett till snabbare kö.

Bussen från Stratford är väldigt bra om man bor någonstans i underground/DLR-nätverket som inte enkelt nås från Liverpool Street station. Men om man bor någonstans som enkelt nås från Liverpool street så är tåget snabbare, bekvämare och enklare.
Av Cattta
21 okt. 2019 20:23 (redigerad)
Nej det tar längre tid att åka buss än 50 min. Det är bara innan kl 06.00 på morgonen som det går så fort. Ni behöver 3 Tim på flygplatsen, 2,5 om ni inte ska checka in bagage. Mga missar sitt första flyg med ryanair första ggn för att de inte hinner. Tyvärr!
Har varit med om att det tagit 3 timmar till stansted i rusningstrafik, därför åker vi alltid tåg numera, eller bo på stansted sista natten. Tåget tar 45 min, om det inte är spårarbeten, det står i så fall när man bokar biljett på deras egna sida.