Stansted flygplats - London centrum. Buss/tåg?

10 apr. 2010 22:41
Visningar: 20463
Hej,

Jag kommer vara på semester i London nästa vecka och undrar nu hur man lättast/billigast tar sig från Stansted flygplats in till Londons centrum? Var kan man köpa biljetter (på flygplatsen och även i stan då man ska åka tillbaka till flygplatsen för hemresan)?

Skulle vara väldigt tacksam för ett snabbt svar, resan börjar redan imorgonkväll :)

Tacktack!!
11 apr. 2010 02:50
Hej!
Har bara landat där 1 gång. Då köpte vi tur o retur med tåget till Liverpool station (heter det väl?) när vi kommit genom tullen, det var billigare än att köpa enkel. Det var bra skyltat, fanns buss också. Dock var det relativt lång kö till biljettkassan. Undrar om dom inte sålde tågbiljetter på flyget också, men vi missade det...
11 apr. 2010 07:09
Ouch... Synd att du är så sent ute... om du har 3 - 4 dagars framförhållning så kan du/ni åka med easybus.co.uk för UK£2-3 : något att tänka på för returresan : London Baker St. - Stansted.

För resan Stansted - London rekomenderar jag att ni tar tåget Stansted Express till Liverpool St. Köp biljetter/na på planet (lite billigare)

/millicom
11 apr. 2010 09:13
Flyger ni Ryan Air så säljer du biljetter till stansted express på planet.
Annars finns försäljning precis vid utgångarna.
Om du söker i forumet så finns exakta svar med både priser och länkar.
Trevlig resa!
Av Sanoj80
11 apr. 2010 09:43
Vi köper alltid våra transferbiljetter på nätet Visitbritain online shop, enkelt, billigt och bekvämt. Det tar dock cirka en vecka att få hem dem via posten så i ditt fall är det ju försent, men jag lovar att det fungerar jättebra. Man betalar med sitt kort och biljetterna kommer i brevlådan om cirka en vecka, allt är allt klappat och klart när man kommer fram till Stansed och man behöver inte göra detta på planet där de verkligen kan konsten att ta betalt (Ryan air altså). Vi åker ofta till London och har gjort i många år, då vår son tidigare bodde där och detta är perfekt. Man kan också köpa biljetter till fotboll, museér, teatrar och allt möjligt. Bra när allt är betalt när man kommer fram och biljetterna ligger i väskan, skönt att slippa köa etc.
Av Fredros
11 apr. 2010 10:09
Väl framme på Stansted brukar vi gå direkt till National Express disk o köpa t o r på deras bussar som går dygnet runt och genom centrala London : Baker Street, Marble Arch o till Victoria station. Nu ser jag att Du inte är 60+ ,men nämner ändå att mot leg betalar man då bara halva priset !
Diskussionen är stängd för nya svar