Bo billigt och bra på hotell i London

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
London är en av våra mest populära weekendstäder, flygresan är kort och shoppingutbudet är stort. Vill du bo billigt men ändå bra och ha pengar över till mat, nöjen och shopping? Här är sex hotell för dig som vill bo i centrala London under din weekend, men ändå ha pengar över till annat.
Publicerad 6 augusti 2014

London lockar många med prisvärd shopping, bra priser på flygbiljetter och ett utbud på det mesta hel enkelt. Håll nere hotellpriset genom att välja rätt hotell, ett hotell där du ändå bor bra.

Novotel London Paddington

Centralt beläget 4-stjärnigt hotell med en rating av deras gäster på 4.5 av 5.0. Hotellet ligger nära Trafalgar Square, Paddington Station och Big Ben. Hotellet har gratis wifi och inomhuspool vilket lockar många. Priser på dubbelrum från 1 098 konorr.
Läs mer om Novotel London Paddington

Park Plaza Westminster Bridge London

Det här hotellet ligger granne med Buckingham Palace och Trafalgar Square, mitt i centrala stan med hela Londons utbud utanför. Till London Eye är det bara en fem minuters promenad. Hotellet har faciliteter som gym, pool och möjlighet till spabehandlingar. Priser på dubbelrum från 1 617 kronor.
Läs mer om Park Plaza Westminister Bridge London

Shaftesbury Hyde Park International

Shaftesbury Hyde Park International ligger med närhet till både mysiga Hyde Park och trendiga Kensington och shoppinggatan Oxford Street. Här finns restaurang, wifi och fitnessanläggning. Dubbelrummen kostar från 1 639 kronor.
Läs mer om Shaftesbury Hyde Park International

DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park

Här har ni nära till mysiga Notting Hill, Hyde Park och Kensington samt ett bra utgångsläge för shopping inne i centralaste delarna av London. Hotellet har restaurang, bar, wifi och terrass. Det är bara två minuters promenad till närmaste tunnelbanestation. Priser på dubbelrum från 1 565 kronor.
Läs mer om DoubleTree by Hilton Hotel London - Hyde Park.

London Bridge Hotel

Beläget i området Borough of Southwalk, mittemot London Bridge. Här har du ett bra utgångsläge för att upptäcka det mesta av Londons utbud. Hotellet har egen restaurang och bar. Här finns också gymkedjan Fitness First som är Europa största gymkedja. Priser på dubbelrum från 1 585 kronor.
Läs er om London Bridge Hotel.

Holiday Inn London-Bloomsbury

Modernt och fräscht hotell mitt i Bloomsbury, som är en elegant stadsdel. Med tunnelbana når du Buckingam Palace och Hyde Park på tio minuter och till Oxford Street är det en promenad på 15 minuter. Alla luftiga rum har wifi och platt-TV. Priser på dubbelrum från 1 731 kronor.
Läs mer om Holiday Inn London-Bloomsbury.

Se och sök bland alla hotell i London.
Här kan du söka flygbiljetter till London.


Prisvärda hotell i London

Om London England, Europa

Barnvänligt
Historia
Konst
Kultur
Matupplevelser
Shopping
Storstad

Englands huvudstad London är staden för dig som gillar puls. London passar de allra flesta med shopping i världsklass, mysiga kvarter, restauranger och massor av sevärdheter och nöjen. Närheten till Sverige är också en fördel, flyg tar cirka 2 timmar.

Karta över London

En av få "gamla" bussar i trafik
1 / 44
Piccadilly Circus
4 / 44
Taxibil målad i brittiska flaggans färger.
6 / 44
Camden market
7 / 44
Sverige-Brasilien
8 / 44
London by night
9 / 44
Lutande gubbe i lurvig mössa
12 / 44
Telefonautomater
16 / 44
Street of Eternal Love
19 / 44
Vackert i London
20 / 44
Fish´n chips
22 / 44
Pubskylt på Tottenham Court road
25 / 44
The White Lion
26 / 44
Westminster Abbey
36 / 44
Canary Wharf
37 / 44
Ale, cider, meat
40 / 44
Inte utan mitt paraply
44 / 44