Topp 5: Barnvänliga hotell i London

Mattias
Reseguiden, besökt 33 länder

Foto: iStock
Innan jag satte igång att skriva denna guide var jag tvungen att ställa mig frågan: vad kännetecknar ett barnvänligt hotell? Är det för att det är billigt, för att det ligger i ett lugnt område, för att det är nära till familjeattraktioner, för att det finns lekrum, skötrum, barnstolar, räcke på balkongen eller vad är egentligen ett "barnvänligt" hotell? Det finns såklart inget givet svar, därför valde jag att skriva om olika typer av hotell som alla är barnvänliga, på ett eller annat sätt.
Publicerad 17 oktober 2018

Novotel London Paddington

Detta centralt belägna hotell har en inomhuspool så att man kan bada året om, vilket brukar vara uppskattat av barnfamiljer. Här finns också rymliga familjerum, lekområde innomhus, tv-spel, DVD-filmer och annat kul för barnen. Hotellet ligger nära Trafalgar Square, Paddington Station och Big Ben. Novotel London Paddington anses vara ett mycket prisvärt hotell och ett stort plus är den väldigt trevliga frukosten.
Adress: 3 Kingdom Street, Sheldon Square, Westminster, London, W2 6BD

Melia White House

Om du vill ha nära till två av Londons största barnaktiviteter är Melia White House ett utmärkt alternativ. Hotellet ligger nämligen bara en kort promenad från både Madam Tussaud’s och London Zoo. På detta lite mer exklusiva och barnvänliga hotell har barnen en egen check-in disk där de kan låtsas vara vuxna. Trots hotellets centrala läge är det en lugn atmosfär med en känsla av avskildhet, och stilen är charmigt brittisk med inslag av Spanien.
Adress: Albany Street, London, NW1 3UP

Sök priser till Melia White House

Kensington West Hotel

För en barnfamilj kan det vara svårt att hitta billiga hotell i London, då kan det vara en bra idé att kika lite utanför de mest centrala delarna. Kensington West Hotel är ett litet nyrenoverat hotell i närheten av det stora varuhuset Harrods. I närheten av hotellet finns utmärkta transportförbindelserna till centrum och gäster som har recenserat hotellet berömmer de rena rummen.
Adress: 25-27 Matheson Road, London W14 8SN

Grand Plaza Serviced Apartments

Att välja ett lägenhetshotell när man tar famlijen med sig till London är ett utmärkt alternativt. I en lägenhet sköter man sig själv och man kan laga all mat i det egna köket. Ett bra sätt att hålla budgeten nere samtidigt som det är kul och mysigt att göra saker tillsammans med bara familjen. Från hotellet tar det ca 10 minuter att promenera till Hyde Park och 15 minuter till Notting Hill.
Adress: 42 Princes Square, Westminster, London, W2 4AD
Sök priser till Grand Plaza Serviced Apartments

Premier Inn

Premier Inn är en kedja med familjevänliga och prisvärda hotell som finns på många ställen i London. Hotellen lockar med gratis övernattning samt gratis frukost för barn under 16 år, något som såklart står högt i kurs hos barnfamiljer.

Redo att planera resan? Jämför alla hotell i London. Tips: om du vet vilket hotell du är ute efter kan du söka med hotellnamn.


Weekendboende i LondonErbjudanden London