Billigaste flygvägen till Gran Canaria

11 maj 2010 12:59
Visningar: 1189
Hej,

Jag skall resa med min man och två barn till Gran Canaria i november. Vi har boende där och jag skulle nu behöva hjälp med tips på vilka man kan köpa billiga flygstolar hos. Någon som vet?

//Lisa
11 maj 2010 20:36
Går säker att hitta en rätt så billig sista minuten också om du söker här på Reseguiden och på Flygresor.se
12 maj 2010 00:55
Absolut billigaste resorna vi lyckats boka till kanarieöarna har vi fixat genom att flyga med Ryan air,ok att man kan få avvakta ett tag innan rätt erbjudande dyker upp men vi brukar tycka att det är värt det och lyckas nästan alltid med det,nån gång har de blivit någon annan kanarieö som tex. fuerteventure eller lanzarote för att de billigaste biljetterna varit dit men det är ju också bra alternativ till g.c. tycker vi.

Visst tar man risken att erbjudandet till låt oss säga just gran canaria uteblir men oftast har vi lyckats boka till sjukt bra priser eller vad sägs om att vi lyckats boka en åttadagarsresa för två vuxna och två barn med alla flyg,ev boende vid mellanlandning,bra all-inclusiveboende på resmålet och för det betalat allt som allt 8000kr.
Samma typ av resa utan all-inclusive har vi lyckats boka för under 4000kr ok att det kan behövas en del surfande på ryan airs sida för att slå till när priserna är som bäst men många gånger belönas man med sjukt billiga resor, två andra lågprisjättar är ju air berlin och easy jet de har också bra priser
http://www.ryanair.com/se
http://www.airberlin.com/prepage.php
http://www.easyjet.com/asp/en/book/index.asp?lang=EN

Orkar man inte hålla på med flyg med mellanlandningar kan ju faktiskt en sista minuten med de vanliga charterbolagen vara ett bra alternativ ,vi har fått tag på charterbiljetter från 1000-1500kr styck den tiden på året också och då kommer man ju fram tämligen snabbt och smärtfritt.
mvh. Bosse.