Resor till San Agustin, Gran Canaria

Jämför paketresor till San Agustin

Flyg till Gran Canaria när det är som billigast

Fynda en sista minuten-resa till San Agustin

Om San Agustin Gran Canaria, Europa

Begränsat nattliv
Sol & bad
Sandstrand
Barnvänligt

Det här är ett av de mest klassiska svenska resmålen, hit har vi åkt sedan 1960-talet. Här är livet lugnt och stilla med en strand som ligger skyddad från väder och vind.

Klimatet här är mycket stabilt med temperaturer på ca 20-27 grader under hela året. Det är också en av Europa soligaste platser med 360 dagar solsken per år. Det finns två stränder med fin, brunaktig vulkanisk sand. De är långgrunda och eftersom de ligger skyddade så är det nästan aldrig några större vågor.

I San Agustin finns många bra restauranger, två köpcentrum, lite barer och ett kasino. Du kan ta dig smidigt till huvudstaden Las Palmas på någon timme med buss eller bil. Du kan också ta dig till det hektiska nöjeslivet i Playa del Ingles via den rätt nya strandpromenaden.

Chansen är stor att du äter någon typ av tomat både morgon, middag och kväll när du bor i San Agustin. I lilla samhället Vecindario finns nog världens enda tomatmuseum. Här kan du lära dig allt om plantor, deras historia och hur de odlas, förpackas och exporteras. Det här museet, Museo de la Zafra, har öppet hela året.

6tim
Flygtid från Stockholm

Taxi Flygplatsen Gran Canaria till San Agustin, nattaxa.

Spanien Ankapanka, 18 juni 2016
Updaterad av Ankapanka för 7 år sedan
4
Hej Är det någon som vet vad det kostar med taxi, sen ankomst, mellan flygplatsen och San Agustin? ... Ankapanka: Lägenhet på Calle Los Jazmines ... Clavinina: Var ska ni bo? ... Ankapanka: Tack! Utmärkt, då vet jag :-)) ... Clavinina: Hej! Ca 50 euro kostar det :-)

San Agustin fickpengar?

Spanien Nadjaal, 3 maj 2015
Updaterad av Nadjaal för 8 år sedan
0
Jag och min pojkvän ska åka till San Agustin i Aug, vi är 18 och 20 år. Vi ska bo på lgh-hotell i en vecka, inga måltider! Hur mycket fickpengar tror ni vi behöver per person? Det ska räcka till mat, dryck och lite shopping.

Bostad omkring San Agustin

Spanien Martis49, 16 feb. 2014
Updaterad av Lanza för 9 år sedan
1
Söker ett inte alllt för dyrt boende i San Agustin eller runt omkring där, vid havet. Känner ni till något eller vet vart vi ska söka?? ... Lanza: hej, du kan söka pâ fotocasa.es eller idealista.com mvh lanza

San agustin gran canaria

Spanien Mammapp, 2 jan. 2014
Updaterad av Mammapp för 9 år sedan
0
Vet nån om man kan se sveriges match i junior hockey vm i kväll 2jan nånstans i sanagustin??

Boende i San Agustin ( GranCanaria )

Spanien Ilios, 18 sep. 2010
Updaterad av Ilios för 13 år sedan
0
Hej. Behöver ett boende i SanAgustin på Gran Canaria från den 1 Nov till 31 Mars, 2011. Gärna en Bungalow. Vi är en familj på 2 vuxna o en 4 årig pojke. Är d nån som vet vart man kan vända sig? Tack på förhand. Erik.

San Agustin

Spanien Pantii, 16 sep. 2008
Updaterad av Mirreli för 15 år sedan
1
ska resa till San Agustin i feb09. Är det någon som vet hur vädret brukar vara där under den perioden? Hur hittar jag bästa flygbiljett (prisvärt samt vad närmaste flygplatsen heter). Tacksam för svar!! ... Mirreli: Hejsan, kul att du skall till Gran Canaria- underbar ö som har mycket mer än bad ...