Bra och billigt boende på Gran Canaria?

Av Solsara
21 nov. 2011 22:47
Visningar: 11395
Önskar tips över bra och prisvärt boende för en familj med ett barn, 1 v på Gran Canaria i maj. Eller tips på bokningssajt. Enkelt, kan det vara, men fräscht är ett måste! Tacksam för tips!
21 nov. 2011 23:29
Billigt boende är det inga problem med på Gran canaria,finns massor av bokningssajter på min sida och alla har billigt boende.
http://fiskeofritid.webs.com/billigahotell.htm
skulle rekommendera palm osis i maspalomas det hotellet finns inte alltid till budgetpris fast vi har haft tur o fått det för ca.1000kr/pers o vecka.

Vanligtvis är Palm oasis litet dyrare än så men värt varenda krona då det har ett otroligt fint poolområde och innergård men ni kanske vill ha riktigt lågprisboende,riktigt billigt boende hittar ni garanterat för 1200-1800kr/veckan på någon av sajterna på min länksida.
Lycka till och hoppas ni får en bra resa.
mvh.Bosse.
30 nov. 2011 15:25
Hej Solsara!

Ett tips är att hyra en så kallad semesterbostad vilket är privata villor och lägenheter, de ligger generellt bra till prismässigt. På SunnyRentals.com har ni det samlade utbudet från Europa stora professionella uthyrningsbyråer. Där är alla semesterbostäderna kvalitetssäkrade.

Jag gjorde precis en sökning på Kanarieöarna, scrolla ner en bit om ni vill kika: http://www.sunnyrentals.com/sv/search/spanien/kanarie%C3%B6arna/r2593110

Hoppas att tipset kan vara till hjälp?

Trevlig resa!

Hälsningar,
Jeanette på Resfeber
Av Vannas
1 dec. 2011 09:07
Är tacksam för tips om att kunna hyra lägenhet, helst privat, cirka upp till 45 dagar, måste vara hiss och helst badkar och mot solsidan.
Avser äldre par, rökfria
Diskussionen är stängd för nya svar