Topp 5: barnvänliga hotell på Kanarieöarna

Paulina
Reseguiden, besökt 24 länder

Foto: iStock
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Apollo
Det är trevligt att åka på semester med hela familjen. För att göra även de minsta nöjda måste det finnas barnpool, barnvänliga aktiviteter och en miljö anpassad för de med lek i benen. Här tipsar vi om fem barnvänliga hotell som passar för dig som reser med barn.
Publicerad 18 september 2019

Kanarieöarna är vinterns mest populära resmål och garanterar både sol och värme för dig och familjen. Reser du med barn är ett barnvänligt hotell en fördel. Är barnen glada får ni en bättre semester! Här är fem barnvänliga hotell vi gillar lite extra på Kanarieöarna.

1. Sunwing Arguineguín Seafront på Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront har vunnit Stora Barnsemesterpriset för bästa familjehotell på Gran Canaria. Här får barnen leka av sig i skandinavisk barnklubb och busa med maskotarna Lollo & Bernie. Det är en modern familjeanläggning med vackert poolområde för hela familjen, kvällsshower och spa om så vill för föräldrarna. Vintertid är poolen uppvärmd. Välj att till exempel bo i en Big Family-lägenhet som har plats för upp till sex personer. Sommartid kan du bo i Happy Baby-lägenhet, anpassat för de allra minsta barnen. Det är nära till både stranden och centrum.
Sök priser till Sunwing Arguineguín Seafront

2. Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa

Ta med familjen till prisbelönta Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa. Det finns skandinavisk barnklubb och möjlighet att busa med maskotarna Lollo & Bernie. Föräldrar kan passa på att njuta lite extra med en skön spabehandling. Alla lägenheter är rymliga, ljusa och utrustade med allt en barnfamilj behöver. De största familjelägenheterna har plats för upp till sex personer. Vid poolområdet finns det pool för både barn och vuxna. Under vintern är poolen dessutom behagligt uppvärmd. På kvällen är det underhållning för hela familjen. Hotellet ligger nära stranden och shoppingcentret runt hörnet.
Sök priser till Sunwing Fañabe Beach

3. TUI Family Life Flamingo Beach Resort på Lanzarote

Precis vid en sandstrand i Playa BlancaLanzarote ligger familjefavoriten Flamingo Beach Resort. Det är ett hotell under konceptet TUI Family Life med något för alla åldrar. Barnen kan stoja i barnklubb eller vid den stora klätterställningen. Det finns flera poolområden med uppvärmd pool. Även inomhuspool, jacuzzi och härliga spabehandlingar. Är familjen stor finns det lägenheter med plats för upp till åtta personer. Boka med all inclusive eller halvpension.
Sök priser till TUI Family Life Flamingo Beach Resort

4. TUI Family Life Tres Vidas på Gran Canaria

Family Life Tres Vidas är ett av TUI's familjevänliga hotell på Gran Canaria. Barnen kan vara med i barnklubb, lära sig simma eller leka på lekplatsen. Poolområdet är stort med barnpool med rutschkana och babypool med soltak. För föräldrarna finns det jacuzzi, bastu och spa. Välj bland många restauranger eller laga maten själv. Här finns det designlägenheter för upp till sex personer. Alla lägenheter har genomtänkta funktioner för att sätta familjens semester i fokus. Det går även att boka lägenhet med direktutgång till egen pool som delas med tre andra lägenheter.
Sök priser till TUI Family Life Tres Vidas

5. Elba Sara på Fuerteventura

Elba Sara är ett fräscht och uppskattat familjehotell på Fuerteventura. För barnen finns det lekplats, barnpool minigolf och barnklubb. Poolområdet är trevlig och en av poolerna är uppvärmd under vintern. Hotellet erbjuder jacuzzi, gym och bordtennis för den som känner för det. I närheten ligger öns bästa golfbanor. Det är även nära till stranden. Det finns både dubbelrum och juniorsvit för 2-4 personer varav 1-2 barn. Halvpension ingår i priset.
Sök priser till Elba Sara

Planera din resa till Kanarieöarna på Reseguiden

Alla charterresor till Kanarieöarna med familjehotell
Alla charterresor till Kanarieöarna med all inclusive
Läs fler tips & guider om Kanarieöarna


Erbjudanden - Res med barn