Mirreli

Kön / Ålder
Kvinna, 49 år
Bor i
Mölndal
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
32
Profilsida skapad
2004-09-27
Senast online
11 timmar sedan

2021-Tre veckor i Kroatien utan några större eskapader avklarades i juli. Tog dock två dagar för att åka runt i istrien, främst i inlandet men passade även på att besöka vackra Rovinj. Höjdpunkten var den lilla byn Motovun som bjöd på hisnande vyer och fantastisk mat! Blir en tur till med mamma i september då vi ska resa ner till Zagreb med några dagar på Krk. Ska bli kul att återse ön i lågsäsong och hoppas på fina promenadmöjligheter.

2020- Tänk att jag uppdaterar ett resår året efter. För mycket har hänt i vår värld och för lite resor för mig och många andra som älskar att resa och upptäcka. En liten jobbrelaterad resa blev det dock i november då jag och kollegan åkte en vecka till soliga Fuerteventura, fantastisk ö med många olika karaktärsdrag. Vi bodde på Apollo´s fina hotell Playitas och känslan av att kunna vara ute från morgon till kväll var oslagbar!

2019- Bokat är så klart vårt egna paradis i Kroatien, Krk och efter några härliga veckor där tar vi och åker upp till Zagreb för att vi inte hann med allt sist och sedan blir det tåg upp till Belgrad där vi skall utforska staden grundligt. I september utforskar hela reseguiden Kiev då vi åker dit på 4 dagar. Fantastisk stad, levande och vibrerande och en historia som berör. Senare under hösten blir det en vecka i Belek med hamam, utflykter och mycket aktiviteter, ett avbrott i vardagen och sista chans att fylla på soldepåerna innan vintern kommer här hemma. Kram!

2018 började rätt lugnt då mannen och tonåringen gjorde årets första resa till London under mars med fotbollsmatch på Wembley mellan England-Italien. Lagom till påsklovet fick jag megaflipp på att våren aldrig kom och bokade en resa med Turkietresor till Side Star Beach i Side. Så fantastiskt att se klarblå himmel, ett badklart hav (ca 21 grader), vackra solnedgångar och den bästa hotellmaten jag upplevt. Rekommenderar verkligen att åka till Turkiet under denna period, vi hade i stort sett fantastiskt väder under hela vistelsen, runt 22-26 grader.

Åkte iväg några dagar till Edinburgh för ett event med våra partners Booking.com och Rentalcars, denna stad är både mysig och lite mystiskt, man kan känna historiens vingar vart man än går. Sedan testades det på Skottlands nationallrätt, Haggis och ringdans, båda sakerna bra mycket bättre än vad jag trodde. Så sant att resor handlar om att slänga sina fördomar ut ur fönstret.

Under juli upplevde vi de två storstäderna Ljubljana och Zagreb sedan styrde vi vår kosa till ön Krk! Jag behöver väl inte tala om hur fantastiskt det var att uppleva fotbolls VM på plats, rent av magiskt! Tillbaka i Sverige har och vi har hunnit med en resa ner till Helsingborg där vi var ett gäng föräldrar som hyrde ett hus i fina Viken och njöt av Eskilscupen där det bjöds både på fotboll och varma bad på Tropical Beach.

Under julveckorna fick vi vår livs upplevelse då det bar iväg till Guadeloupe. Läs min guide så förstår du varför! https://www.reseguiden.se/reseguider/chilla-du-ar-i-guadeloupe-13744

2017 bjöd på Berlin, London (höjdare= Harry Potter utställning), Warszava, Legoland helg samt Kroatien(Krk) och några extranätter i Umag samt kul bad på Istralandia.
Avslutade reseåret i september då vi åkte på kortvecka i New York. oj vad frälst jag blev :)

2016- i Rom i maj, en månad i Kroatien, på Krk, Brac och i Trogir, magi! I december 3 veckor rundresa i Florida (Miami SB, Hollowood FL, Cape Coral, West Palm Beach, FL),

Glad tjej som gärna reser bort och upplever nya saker. Resandets karaktär har ändrats genom åren men det tillhör ju livets gång. Har bott periodvis i Brighton, Northampton och Birmingham pga studier. Har även bott på Gran Canaria och Malaga i 5 år och flyttade tillbaka till Sverige 2004. Jobbar på Reseguiden från att jag kom tillbaka hem och det blir man ju inte mindre resesugen av!

Mirrelis besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
Två fantastiska veckor till franska Guadeloupe, julen 2018
22 jan 2019|Sol & Bad
Bilder  (Se alla 97 bilder)
Reseguider  (Se alla 9 reseguider)
Mirreli
Mirreli säger i Valpolicellas diskussion "Inresa USA+covid":
Vad som klassas som barn beror ju på vilket land du reser till. Tolkar UD´s text ovan (för USA) som att alla som är över 2 år måste uppvisa ett negativt, godkänt Covid test. Barn ej fyllda 18 år vid inresan till USA behöver ej vara vaccinerade, endast godkänt test krävs. Tänk på att dessa regler kan komma att ändras och att du som konsument bär ansvaret att ta reda på aktuell information. Så stå...
12 november 2021 10:13 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Mrkalas diskussion "Marbella & fuengirola":
Hej, några restauranger har stängt delar av vintern men turister finns det gott om året runt och det är aldrig öde :).
29 oktober 2021 22:57 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Reine82s diskussion "hem med Ryanair":
Hej, har du svenskt pass behöver du inga tester eller liknande när du reser hem från Kroatien, åkte från Zagreb till Göteborg med Ryanair i går.
20 september 2021 11:10 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Rafi_1s diskussion "köpa bostad":
Hejsan! Spanien är ju ett fantastiskt land och kusten är omväxlande i landskap, städer och vilka som bor var. Mitt förslag är att du försöker besöka dessa regioner först och bilda dig en uppfattning om vad just du tycker om och vad som är viktigt för dig och dina behov. Kanske hyra först och köpa sen? Lycka till!
18 augusti 2021 12:36 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Savendaahls diskussion "resa till mallorca 17 år":
Min son som är 17 åkte med Ryan för en vecka sedan, inget intyg behövdes.
16 augusti 2021 10:52 - Anmäl
När molnen kom till Cypern.
Efter dagar av klarblå himmel fylldes plötsligt himlen av stackmoln. Perfekt tänkte jag och gubben, nu får vi en möjlighet att se oss omkring. Hyrde barnvagn (jomen på Sunwing kan man detta) och begav...
27 jun 2008
Diskussioner