Mirreli

Kön / Ålder
Kvinna, 46 år
Bor i
Mölndal
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
29
Profilsida skapad
2004-09-27
Senast online
Inloggad nu

Inga planer för 2019...men kommer snart :).

2018 började rätt lugnt då mannen och tonåringen gjorde årets första resa till London under mars med fotbollsmatch på Wembley mellan England-Italien. Lagom till påsklovet fick jag megaflipp på att våren aldrig kom och bokade en resa med Turkietresor till Side Star Beach i Side. Så fantastiskt att se klarblå himmel, ett badklart hav (ca 21 grader), vackra solnedgångar och den bästa hotellmaten jag upplevt. Rekommenderar verkligen att åka till Turkiet under denna period, vi hade i stort sett fantastiskt väder under hela vistelsen, runt 22-26 grader.

Åkte iväg några dagar till Edinburgh för ett event med våra partners Booking.com och Rentalcars, denna stad är både mysig och lite mystiskt, man kan känna historiens vingar vart man än går. Sedan testades det på Skottlands nationallrätt, Haggis och ringdans, båda sakerna bra mycket bättre än vad jag trodde. Så sant att resor handlar om att slänga sina fördomar ut ur fönstret.

Under juli upplevde vi de två storstäderna Ljubljana och Zagren sedan styrde vi vår kosa till ön Krk! Jag behöver väl inte tala om hur fantastiskt det var att uppleva fotbolls VM på plats, rent av magiskt! Tillbaka i Sverige har och vi har hunnit med en resa ner till Helsingborg där vi var ett gäng föräldrar som hyrde ett hus i fina Viken och njöt av Eskilscupen där det bjöds både på fotboll och varma bad på Tropical Beach.

Nu är även vinterresan bokad, nämligen Karibiska Guadelope där vi skall bo under härliga två veckor på Fort Royale. En dröm uppfylls och jag ser så fram emot denna resan, kanske blir att jag skriver min tredje resguide, vi får se :).

2017 bjöd på Berlin, London (höjdare= Harry Potter utställning), Warszava, Legoland helg samt Kroatien(Krk) och några extranätter i Umag samt kul bad på Istralandia.
Avslutade reseåret i september då vi åkte på kortvecka i New York. oj vad frälst jag blev :)

2016- i Rom i maj, en månad i Kroatien, på Krk, Brac och i Trogir, magi! I december 3 veckor rundresa i Florida (Miami SB, Hollowood FL, Cape Coral, West Palm Beach, FL),

Glad tjej som gärna reser bort och upplever nya saker. Resandets karaktär har ändrats genom åren men det tillhör ju livets gång. Har bott periodvis i Brighton, Northampton och Birmingham pga studier. Har även bott på Gran Canaria och Malaga i 5 år och flyttade tillbaka till Sverige 2004. Jobbar på Reseguiden från att jag kom tillbaka hem och det blir man ju inte mindre resesugen av!

Mirrelis besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
Två fantastiska veckor till franska Guadeloupe, julen 2018
22 jan 2019|Sol & Bad
Bilder  (Se alla 97 bilder)
Mirreli
Mirreli säger i Kennethwibergs diskussion "Hutlösa priser på tex VIN på SAS-flyg till Gran Canaria":
Hejsan! Känns som ni alla rett ut saken till det bästa och hoppas ingen har tagit illa vid sig, alla tänker vi olika :). Hälsningar Mireille på Reseguiden.
20 februari 2019 13:32 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Reuters diskussion "Rest med Tui och har bara tilltalsnamn på biljetten ":
Hej, jag skulle kontakta TUI och höra vad de säger så att du inte oroar dig. Här är länk till deras kundservice: https://www.tui.se/kundservice/ Trevlig resa!
30 januari 2019 09:41 - Anmäl
Mirreli
Mirreli laddar upp bilder:
18 nya bilder
22 januari 2019 10:11 - Anmäl
Mirreli
Mirreli skapar albumet "Julresa till Guadeloupe":
Två fantastiska veckor till franska Guadeloupe, julen 2018
22 januari 2019 09:50 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Roogers diskussion "IVENTUS FINNS DOM?":
Hej! Vi på Reseguiden har inte rest med Iventus men känner dom sedan många år tillbaka och de har vid tillfällen valt att marknadsföra sig hos oss. Så egentligen kan vi bara svara på din fråga i rubriken men alltid något. Hoppas någon annan där ute har rest med dom och kan berätta mer. Mvh Mireille
10 januari 2019 11:47 - Anmäl
När molnen kom till Cypern.
Efter dagar av klarblå himmel fylldes plötsligt himlen av stackmoln. Perfekt tänkte jag och gubben, nu får vi en möjlighet att se oss omkring. Hyrde barnvagn (jomen på Sunwing kan man detta) och begav...
27 jun 2008
Diskussioner