Mirreli

Kön / Ålder
Kvinna, 48 år
Bor i
Mölndal
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
32
Profilsida skapad
2004-09-27
Senast online
6 timmar sedan

2019- Bokat är så klart vårt egna paradis i Kroatien, Krk och efter några härliga veckor där tar vi och åker upp till Zagreb för att vi inte hann med allt sist och sedan blir det tåg upp till Belgrad där vi skall utforska staden grundligt. I september utforskar hela reseguiden Kiev då vi åker dit på 4 dagar. Fantastisk stad, levande och vibrerande och en historia som berör. Senare under hösten blir det en vecka i Belek med hamam, utflykter och mycket aktiviteter, ett avbrott i vardagen och sista chans att fylla på soldepåerna innan vintern kommer här hemma. Kram!

2018 började rätt lugnt då mannen och tonåringen gjorde årets första resa till London under mars med fotbollsmatch på Wembley mellan England-Italien. Lagom till påsklovet fick jag megaflipp på att våren aldrig kom och bokade en resa med Turkietresor till Side Star Beach i Side. Så fantastiskt att se klarblå himmel, ett badklart hav (ca 21 grader), vackra solnedgångar och den bästa hotellmaten jag upplevt. Rekommenderar verkligen att åka till Turkiet under denna period, vi hade i stort sett fantastiskt väder under hela vistelsen, runt 22-26 grader.

Åkte iväg några dagar till Edinburgh för ett event med våra partners Booking.com och Rentalcars, denna stad är både mysig och lite mystiskt, man kan känna historiens vingar vart man än går. Sedan testades det på Skottlands nationallrätt, Haggis och ringdans, båda sakerna bra mycket bättre än vad jag trodde. Så sant att resor handlar om att slänga sina fördomar ut ur fönstret.

Under juli upplevde vi de två storstäderna Ljubljana och Zagren sedan styrde vi vår kosa till ön Krk! Jag behöver väl inte tala om hur fantastiskt det var att uppleva fotbolls VM på plats, rent av magiskt! Tillbaka i Sverige har och vi har hunnit med en resa ner till Helsingborg där vi var ett gäng föräldrar som hyrde ett hus i fina Viken och njöt av Eskilscupen där det bjöds både på fotboll och varma bad på Tropical Beach.

Under julveckorna fick vi vår livs upplevelse då det bar iväg till Guadeloupe. Läs min guide så förstår du varför! https://www.reseguiden.se/reseguider/chilla-du-ar-i-guadeloupe-13744

2017 bjöd på Berlin, London (höjdare= Harry Potter utställning), Warszava, Legoland helg samt Kroatien(Krk) och några extranätter i Umag samt kul bad på Istralandia.
Avslutade reseåret i september då vi åkte på kortvecka i New York. oj vad frälst jag blev :)

2016- i Rom i maj, en månad i Kroatien, på Krk, Brac och i Trogir, magi! I december 3 veckor rundresa i Florida (Miami SB, Hollowood FL, Cape Coral, West Palm Beach, FL),

Glad tjej som gärna reser bort och upplever nya saker. Resandets karaktär har ändrats genom åren men det tillhör ju livets gång. Har bott periodvis i Brighton, Northampton och Birmingham pga studier. Har även bott på Gran Canaria och Malaga i 5 år och flyttade tillbaka till Sverige 2004. Jobbar på Reseguiden från att jag kom tillbaka hem och det blir man ju inte mindre resesugen av!

Mirrelis besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
Två fantastiska veckor till franska Guadeloupe, julen 2018
22 jan 2019|Sol & Bad
Bilder  (Se alla 97 bilder)
Reseguider  (Se alla 9 reseguider)
Mirreli
Mirreli säger i Axelssonemelies diskussion "Vart ska man bo en längre tid i Florida. ":
Hej, jag hade kikat på Airbnb. Min erfarenhet när vi reste runt var att området runt Cape Coral var oerhört prisvärt i jämförelse med Miami sidan. Cape Coral var tryggt, ordnat och nära till det mesta.
7 januari 2021 12:42 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Lindafs diskussion "Hitta boende i Florida":
Hej, ni kan enkelt söka olika typer av boenden här på Reseguiden: https://hotel.reseguiden.se/Place/Florida.htm När jag åkte runt i Florida med familjen så varvade vi hotell med Airbnb, blir ju behovsanpassat.
4 januari 2021 12:16 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Toeenys diskussion "Resa till Spanien 20 nov":
❤️ Tack, läs gärna vårt senaste nyhetsbrev där vi berättar mer om resan: https://preview.mailerlite.com/m0n8s0 Nu skall jag dock logga ut från jobbet och ta en promenad vid havet, kvällen är ljuvlig och mörkret har precis sänkt sig över oss.
19 november 2020 19:30 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Guideitallinns diskussion "Någon som har erfarenhet av Estland?":
Hejsan! Hela gamla stan är sevärd, bara att strosa runt och upptäcka. Har varit där 2 gånger och kan starkt rekommendera restaurangen Olde Hansa, minns väl den goda maten. Testade även en långweekend med Spa en höst, då var det lite slitet men ändå mycket trevligt, skulle gissa att det är helt annorlunda i dag, Estland är ju berömd för fina spa möjligheter. Lite mer kan du läsa dig till här: https...
10 november 2020 16:58 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Pangkalpinangs diskussion "Rabattkod ej giltig":
Hej, du måste först välja mat och transfer och sedan ange koden och då ändras priset. Fungerar inte detta så kan du givetvis kontakta oss direkt så får vi kika på va,d som inte fungerar. Ring eller maila till e-post, 031 774 39 21. Ska fungera så detta löser vi :) Hälsningar Mirre på Reseguiden
31 oktober 2020 14:29 - Anmäl
När molnen kom till Cypern.
Efter dagar av klarblå himmel fylldes plötsligt himlen av stackmoln. Perfekt tänkte jag och gubben, nu får vi en möjlighet att se oss omkring. Hyrde barnvagn (jomen på Sunwing kan man detta) och begav...
27 jun 2008
Diskussioner