Mirreli

Kön / Ålder
Kvinna, 47 år
Bor i
Mölndal
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
32
Profilsida skapad
2004-09-27
Senast online
2 dagar sedan

2019- Bokat är så klart vårt egna paradis i Kroatien, Krk och efter några härliga veckor där tar vi och åker upp till Zagreb för att vi inte hann med allt sist och sedan blir det tåg upp till Belgrad där vi skall utforska staden grundligt. I september utforskar hela reseguiden Kiev då vi åker dit på 4 dagar. Fantastisk stad, levande och vibrerande och en historia som berör. Senare under hösten blir det en vecka i Belek med hamam, utflykter och mycket aktiviteter, ett avbrott i vardagen och sista chans att fylla på soldepåerna innan vintern kommer här hemma. Kram!

2018 började rätt lugnt då mannen och tonåringen gjorde årets första resa till London under mars med fotbollsmatch på Wembley mellan England-Italien. Lagom till påsklovet fick jag megaflipp på att våren aldrig kom och bokade en resa med Turkietresor till Side Star Beach i Side. Så fantastiskt att se klarblå himmel, ett badklart hav (ca 21 grader), vackra solnedgångar och den bästa hotellmaten jag upplevt. Rekommenderar verkligen att åka till Turkiet under denna period, vi hade i stort sett fantastiskt väder under hela vistelsen, runt 22-26 grader.

Åkte iväg några dagar till Edinburgh för ett event med våra partners Booking.com och Rentalcars, denna stad är både mysig och lite mystiskt, man kan känna historiens vingar vart man än går. Sedan testades det på Skottlands nationallrätt, Haggis och ringdans, båda sakerna bra mycket bättre än vad jag trodde. Så sant att resor handlar om att slänga sina fördomar ut ur fönstret.

Under juli upplevde vi de två storstäderna Ljubljana och Zagren sedan styrde vi vår kosa till ön Krk! Jag behöver väl inte tala om hur fantastiskt det var att uppleva fotbolls VM på plats, rent av magiskt! Tillbaka i Sverige har och vi har hunnit med en resa ner till Helsingborg där vi var ett gäng föräldrar som hyrde ett hus i fina Viken och njöt av Eskilscupen där det bjöds både på fotboll och varma bad på Tropical Beach.

Under julveckorna fick vi vår livs upplevelse då det bar iväg till Guadeloupe. Läs min guide så förstår du varför! https://www.reseguiden.se/reseguider/chilla-du-ar-i-guadeloupe-13744

2017 bjöd på Berlin, London (höjdare= Harry Potter utställning), Warszava, Legoland helg samt Kroatien(Krk) och några extranätter i Umag samt kul bad på Istralandia.
Avslutade reseåret i september då vi åkte på kortvecka i New York. oj vad frälst jag blev :)

2016- i Rom i maj, en månad i Kroatien, på Krk, Brac och i Trogir, magi! I december 3 veckor rundresa i Florida (Miami SB, Hollowood FL, Cape Coral, West Palm Beach, FL),

Glad tjej som gärna reser bort och upplever nya saker. Resandets karaktär har ändrats genom åren men det tillhör ju livets gång. Har bott periodvis i Brighton, Northampton och Birmingham pga studier. Har även bott på Gran Canaria och Malaga i 5 år och flyttade tillbaka till Sverige 2004. Jobbar på Reseguiden från att jag kom tillbaka hem och det blir man ju inte mindre resesugen av!

Mirrelis besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
Två fantastiska veckor till franska Guadeloupe, julen 2018
22 jan 2019|Sol & Bad
Bilder  (Se alla 97 bilder)
Reseguider  (Se alla 9 reseguider)
Mirreli
Mirreli säger i Masundbes diskussion "Travellink":
@Masundbe. Åter igen, förstår dig men för att ge lite perspektiv, pratade i går med en resebyrå som normalt får in mellan 2000-4000 samtal per vecka, dom hade nu loggat 40 000 (!) samtal per vecka, detta samtidigt som delar av personalstyrkan antingen var hemma med barn eller annan anledning kring Covid-19. Ang. Travellink så är de ägda av ODIGEO, ett globalt företag som årligen har 1...
26 mars 2020 09:42 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Lafolles diskussion "Corona":
Tack för svar, låter som du tar karantäntiden på ett sansat sätt, gäller att hitta nya rutiner i vardagen. Samtidigt som jag jobbar hemma och väntar på att ta videomöte med alla andra kollegor på Reseguiden så sitter min 16-åring och får undervisning på distans då gymnasiskolorna stängt. Sköt om dig och hälsa solen från mig :)
19 mars 2020 08:39 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Varennes diskussion "Temperatur ":
Hej! Maj är en fantastisk månad för att åka till Malaga. Jag skulle varmt rekommendera dig att åka dit om du gillar lite större städer, god mat, kultur och möjlighet till sol & bad (dock inte supervarmt i vattnet men Skandinaver brukar bada under den årstiden). Här kan du läsa lite mer om Malaga: https://www.reseguiden.se/reseguider/upptack-soliga-malaga-5315
3 mars 2020 10:27 - Anmäl
Mirreli
Hej, tror du hittar det du behöver på deras sida: https://www.wbstudiotour.co.uk/getting-here/ Ni kommer älska det, var själv där för några år sedan, häftig upplevelse!
2 mars 2020 11:12 - Anmäl
Mirreli
Mirreli säger i Yuphins diskussion "Utflykter från Makarska":
Du kan alltid besöka ön Brac, går färjor över från Makarska. Vilka aktiviteter man ska rekommendera beror ju mkt på vad ert resesällskap gillar att göra och när du åker.
2 mars 2020 11:07 - Anmäl
När molnen kom till Cypern.
Efter dagar av klarblå himmel fylldes plötsligt himlen av stackmoln. Perfekt tänkte jag och gubben, nu får vi en möjlighet att se oss omkring. Hyrde barnvagn (jomen på Sunwing kan man detta) och begav...
27 jun 2008
Diskussioner