Stöd Ukraina

Teresen

Kön / Ålder
Kvinna, 38 år
Bor i
Uddevalla
Restyp
Soldyrkare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Sambo
Besökta länder
8
Profilsida skapad
2013-06-04
Senast online
1 år sedan

Skönt poolhäng tillsammans med en bra bok och de jag tycker om, fötterna nedstuckna i mjuk sand med vågornas brus i öronen, långa sovmorgnar i en skön säng. Eller en pulserande storstad bland välfotograferade sevärdheter, massor av shopping och ett gott glas vin på en uteservering. Så här vill jag gärna spendera mina lata dagar.

Som redaktör på Reseguiden.se har jag fått skriva inspirerande artiklar och blogginlägg om resor. Och med det - komma riktigt nära många av världens alla resmål. En perfekt kombination eftersom jag både älskar att skriva och att drömma mig bort till spännande platser. Kan du inte resa idag så kan du alltid drömma, längta och planera inför långresan, helgen i en storstad eller den sköna solsemestern.

Senaste resan gick till Rhodos, den mest äventyrliga till Chile och nu drömmer jag om sol och värme!

/Terese Nilsson

Teresens besökta platser
Resealbum  (Visa alla 6 album)
Den svenska sommaren har levererat otroligt mycket sol och värme. Här får du en bit av min semester på hemmaplan under sommaren 2014.
30 jul 2014|Sol & Bad
Bilder  (Se alla 115 bilder)
Reseguider  (Se alla 104 reseguider)
Jerra_d
Lyxig weekend med låg budget
Missa inte de bästa pubarna i Prag, kolla Prag's Pub- & Öl-guide: http://www.praguebeergarden.com/
27 mars 2016 19:33 - Anmäl
Teresen
Kap Verde – för en solsäker semester
Teresen säger om artikeln "Kap Verde – för en solsäker semester":
Anita0013: Charterbolagen erbjuder oftast en till två veckor på Kap Verde, men Fritidsresor har till exempel även tre veckor och Ving har fyra veckor i sitt utbud. Ett annat tips är att boka flyg och hotell för sig, då stannar du så länge du vill. /Terese, redaktör på Reseguiden.se
30 november 2015 12:51 - Anmäl
Barabrittiskt
Mallorcas 10 mest populära resmål
Den här sammanfattningen är toppen men den vore ännu mer perfekt om det också beskrevs vilka som är lättast att bo i utan att behove hyra bil för att se saker.
27 augusti 2015 10:29 - Anmäl
Sthlmbelgrad
Storstad + strand = sant
Inte att underskatta när det gäller bad & livet på beachen är Serbiens huvudstad Belgrad. Stod om stranden i storstan i Expressen för ett tag sedan: http://www.expressen.se/res/lagpris-i-belgrad--en-levande-stad-med-udd/
19 augusti 2015 14:12 - Anmäl
Pelargon65
Sveriges bästa sommarstäder
Jag röstade på Landskrona som sommarstad - när man ser att ni nämner Helsingborg blir jag fundersam - vi i grannstaden har mycket finare stränder än Helsingborg och framförallt fler.. Landskrona är en stad som växer och hänger ni inte med så missar ni mycket..
27 maj 2015 13:56 - Anmäl
Diskussioner