Stöd Ukraina

Marika

Kön / Ålder
Kvinna, 53 år
Bor i
Åmål
Restyp
Soldyrkare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Sambo
Besökta länder
20
Profilsida skapad
2005-05-23
Senast online
39 veckor sedan

Heeej!

Vad kul att du tittar in på min sida!

Är en resgalen tjej som helt och hållet fastnat för Thailand. Förr kunde jag inte tänka mig att åka till samma ställe, eller ens land, två gånger men de senaste resorna, då vi från början tittat på andra världsdelar, slutar alltid med att vi bokar - ja just det -Thailand!
Detta underbara land har ju allt!! Vackra vyer, sköna stränder, behagligt klimat, leende vänlig befolkning, schyssta priser och toppenboende.

I februari-mars 08 var vi återigen i LOS - Land of Smile Thailand) och roligast med den resan var att vi träffade hela 3 st Reseguiden-medlemmar i Thailand !!!! =) I november 08 var vi tillbaka och nu träffade vi "bara" en RG-medlem MEN flera var på väg, vi missade dem med några dagar... Bättre planering nästa gång =)

Mars-april 09 drabbade vi Ban Phe igen, denna gången med våra vänner. Vi hann med både Nakhon Ratchasims (Korat), Koh Chang, Koh Kood, Ban Phe, Koh Samed och slutligen "lite" shopping i Bangkok.

November var det dags igen för Ban Phe + Koh Samed i tre underbara veckor. Vi skulle bara vara där hela tiden men hann med ett besök på fantastiska Safari World strax utanför Bangkok. Läs gärna mer om den resan under mina Reseberättelser.

Nästa resa? Det blir tyvärr inte förrän 2011 då det blir Austalien. Trist att vara utan resa 1,5 år men det är det nog värt? Har tänkte besöka Sydney, Adelaide, Kangaroo Island, Alice Springs (Uluru och Flying Doctors) , samt Port Douglas och såklart Stora Barriärrevet + nån ö där. Har du tips blir jag jätteglad om du hör av dig!

Har äntligen också köpt lägenhet Ban Phe, Thailand så nu vet vi vart vi ska åka de närmsta åren =) ....... fast, vi kommer att hyra ut den också så vi är inte "tvingade" att åka dit varje år.

Take care everybody !

Är du nyfiken på hur ditt resmål ser ut och vill ha tips inför din nästa resa eller köpa asiatisk "trädgårdskonst" (fontäner, parasollhållare m.m.) , inredning, boka allergimedvetna hotell i Asien eller köpa hus i Thailand? Kolla gärna in min hemsida: http://www.reseskafferiet.se

Kul om ni vill var med i mina grupper på Facebook:

Gruppen Ban Phe (Thailand):

http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=295677150369#!/group.php?gid...

samt Reseskafferiet:

http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=295677150369#!/pages/Reseska...

Marikas besökta platser
Resealbum  (Visa alla 20 album)
Bilder  (Se alla 760 bilder)
Marika
Marika säger i Sarasbergs diskussion "Hawaii feb-mar 2020, par":
Tack Arne! Värt att kolla upp även om det vore kul att besöka även LA där vi aldrig varit.
28 januari 2020 11:48 - Anmäl
Marika
Marika säger i Tonynys diskussion "Bra boende i Florida":
Tack alla för bra tips och info, särskilt Jörgen på Floridasidan som har så omfattande info. Det är guld värt! MVH/Marika
5 juli 2018 16:56 - Anmäl
Elinsthl
Elinsthl säger om Marikas blogginlägg "Ta tåget mellan Kina och Vietnam":
Hej hörrni! Vet att det är en sjukt gammal tråd men är det någon av er som gjort denna resa? Har planer på att genomföra den i vår och tar gärna emot tips! :)
5 december 2017 12:06 - Anmäl
Tobbe_m
Tobbe_m säger till Marika:
Tack för svaret! Ska kolla lite :) vi har lägenhet i Alanya så hyra via hotell går inte, men tack för tips om risktillägget. Mvh Tobbe
13 april 2017 11:13 - Anmäl
Marika
Marika säger till Tobbe_m:
Hej Tobbe! Det gör jag tyvärr inte och som du säger inte lätt att googla fram nåt heller. Kollade lite snabbt på Tripadvisor och fann detta: http://www.antalyaquad.com/uk/atv-rental.html verkar som att man även kan hyra och köra på egen hand. Var det fel så kolla med ditt hotell eller boka på plats när du kommit ner! PS! Någon skrev på Tripadvisor att det är mkt vanligt med ATV olyckor i Turk...
30 mars 2017 17:49 - Anmäl
Tamnanpar (Classic Forest) Restaurant - en fantastisk restaurang i Ban Phe, Rayong, Thailand
Tror att jag lagt ut detta bildspel här tidigare men då jag fått förfrågan och då den är väl värd ett beök kommer länken här igen:
7 mar 2012
Diskussioner