Stöd Ukraina

Curly

Kön / Ålder
Kvinna, 54 år
Bor i
Lidingö
Restyp
City slicker
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Sambo
Besökta länder
71
Profilsida skapad
2007-02-25
Senast online
4 år sedan

Välkommen till min sida, kul att du tittade in!
Jag är ständigt på jakt efter en ny resa, hinner inte mer än hem och tvättat klart förrän jag börjar planera nästa resa...(trots att jag älskar att vara hemma också)....så många länder kvar och så få lov.........
ja så talar en sann lärare. Perfekt att vara ledig så mycket, tyvärr är ju nästan alla andra lediga så det går aldrig att få några billiga resor. Men jag ska inte klaga...har världens bästa jobb!

Curlys besökta platser
Bilder  (Se alla 226 bilder)
Gunillad
Gunillad säger om Curlys bild "söt flicka i kvinnornas tempel":
Hej, eftersom jag snart ska åka till Siem Reap är jag intresserad av vilket tempel detta är? Kvinnornas tempel skriver du, har det ett kambodianskt namn också? Var det sevärt?
17 oktober 2014 09:17 - Anmäl
Matsolof
Det bästa är nog att ta ut pengar från en uttagsautomat. Se bara till att ta ut i lokal valuta. Det senaste tricket är att man erbjuds kontodebitering i SEK, vilket innebär att den lokala banken räknar om beloppet. Gå INTE på det. I Spanien i vintras handlade det om en ca 10 % sämre kurs än om VISA räknade om beloppet. Rent bonnfångeri!!!
16 juni 2013 12:49 - Anmäl
Curly
Curly startar diskussionen "Växla pengar när vi åker till Island?":3
Vi åker till Island i slutet av juni och gick i veckan in på Forex för att växla pengar. De sa då att det var bättre att ta med svenska pengar och betala med på Island, eller att växla där. Är det någon som har någon aning om hur det ligger till med det här? Tack på förhand!
5 juni 2013 19:00 - Anmäl
Curly
Curly säger om Rolf_52s bild "Golden Gate bridge och San Francisco":
Supersnyggt!
15 september 2012 12:28 - Anmäl
Sista kvallen i Lima  1
Sa har vi gjort sista kvallen har i Lima. men jag ska inte ga handelserna i forvag...vi har gjort annat under dagen... Jag madde inget vidare igar...frossa, ont i magen och sa trott att jag igen trod...
25 jul 2008
Diskussioner