Resealbum: Näslund på tur
Visningar: 34

Resan går vidare

Nu har vi lämnat Napier och som sig bör på en road trip åker vi vidare. Vi valde Napier som ett bra uppehåll på vägen söderut. Vi vill inte stanna för kort på ställen utan försöker hitta platser där vi kan stanna ett par dar och göra utflykter. Napier är också berömt för sin arkitektur i art deco stil och ligger vackert i Hawke's Bay. Vi har tyckt om att vara här, fina promenader och längre turer längs Marine Parade och mysig stad att hänga i. Motellet var bra (men ve och fasa inget lås på toaletten här heller😱).
Något vi ville besöka när vi var här var en vingård. Det gjorde vi idag! Mission Estate Winery är NZ äldsta och var riktigt vackert. Vi fick testa 6 (eller var det 7?) olika viner och jag tyckte de vita var godast (inte oväntat).
Sen har resan gått genom lågland och högland ner till Wellington. Här har vi installerat oss i en lägenhet mitt i stan. En mysig oas med butiker i bottenvåningen där jag hunnit få en thai massage ikväll.
Annars har vi tagit det lugnt sen vi kom fram. Strosat lite och köpt take away. Det ligger en food court tvärs över gatan där vi köpte med nudlar och dumplings.
Avslappnad efter massagen väntar jag nu på Majas bar. Det brukar vara en riktig höjdare😊😉
Plats: Mission Estate Winery, Church Road, Poraiti, Napier, Nya Zeeland
Bilden tagen: 26 december 2018