Resealbum: Näslund på tur
Visningar: 57

Cathedral Cove

Utflykten fortsatte mot Cathedral Cove. Vi lämnade bilen vid en parkering och tog buss därifrån. Då var det ändå en 45 minuters promenad kvar. Man kan välja olika rutter till stranden, men den här sista biten måste man gå till fots. Om man inte åker båtturen! Vi gick. Funkar ofta bra med gratisalternativet och med 5 personer på långresa är det bra om man hittar det. Eller jo, bussen kostade nån dollar ändå!
Vilken promenad! Otroligt vackert upp och ner och upp igen. Riktigt brant men ändå lättgått. Å ner igen då- framme på stranden! Här njöt vi! Barnen minns platsen från nån Narniafilm och det var verkligen sagolikt vackert. Det var en del folk här också men återigen inte masigt. Vi stannade länge. Njöt i solen, badade i vågorna och tog det lugnt.
Samma väg tillbaka, upp och ner men nu mest upp.
Vi borde haft matsäck med oss. Vi hade dricka men efter en heldag var vi nu riktigt hungriga. Busschauffören tipsade om ett Fish and Chips ställe i Hahei och där åt vi. Gott!
Nu är vi åter på motellet och njuter kvällen på uteplatsen. Vilken bra dag det blev. Så härligt vi har det. Jag tror det blir jacuzzi ikväll igen.
Plats: Coromandel, Nya Zeeland
Bilden tagen: 20 december 2018
Kommentarer
9 jan. 2019 12:46
Tack! Ja, det har varit en drömresa.
Av Eje_b
9 jan. 2019 11:44
Fin bild, Ceciliana. Härlig resa Ni har gjort
20 dec. 2018 21:40
Underbart!
Av Petsod
20 dec. 2018 21:22
Cathedral Cove är fantastiskt!