Resealbum: Näslund på tur
Visningar: 23

Sightseeing Sydney

Idag hade Maja och Pär ställt klockan och gav sig iväg till stranden för surflektion. De hade 1 timme med instruktör och hade så roligt! Lite lugnt med folk på morgonen och lättare att surfa då, det fyller på så otroligt under dagen och då är det inte lätt att surfa. Båda var helnöjda och jättetrötta när vi mötte upp. Det fick bli en fika innan vi orkade med något mer.
Det var mulet väder idag och eftersom vi är så bra på att få till bra utflykter(!) hade vi planerat för det idag. Vi tog bussen ner till Circular Quay och strosade kring i hamnområdet. Vi käkade lunch på The Opera Kitchen precis vid operan och med utsikt över hela området. Vi tog oss en närtitt på operahuset och konstaterade att höganäsplattorna är snarare beige än vita.
Fint område att strosa i.
Vi tog färjan över till Toronga för att spana in djuren på zoo. En plan B, då vi egentligen önskat en tur ut i bushen men inte tycker att vi hinner med det. Visade sig vara ett riktigt fint zoo. Vi fokuserade enbart på djur från Australien och bockade av koala, känguru, wombata, näbbdjur och många fler. Värst var ormarna, dem kommer jag drömma mardrömmar om!
Om man har tid för walkabout är det säkert ett mer spännande alternativ, men detta blev ändå bra. Det var fina miljöer och mycket att se.
Efter båttur tillbaka tog vi bussen mot Bondi. Hör har vi hängt ikväll. Mysiga kvarter vi bor i! Härlig puls på kvällen utan att vara masigt.
Ännu en fin dag till handlingarna.
Plats: Sydney New South Wales, Australien
Bilden tagen: 10 januari 2019