Resealbum: Näslund på tur
Visningar: 18

Det blev en dag på stranden

Idag klagar vi inte. Inte på sand som fastnar mellan tårna och i bikinibyxorna, inte på barn som springer och skvätter upp sand, inte på solen som är väldigt stark och inte på vågorna som också är väldigt starka.
Istället njuter vi. Jag fascineras av att jag faktiskt gör det i 4 timmar bland så otroligt många människor. Vi är in te själva på Bondi nämligen😉
Bilden har Hilda tagit när hon tog morgonpromenad längs stranden. Så fint! Hon och jag gick där ikväll också och lika fint då. Vi bor i ett lägenhetshotell nära stranden och är helnöjda med boendet. Här har de faktiskt lås på toaletten, men så är vi ju i ett nytt land också.
Efter strandhäng käkade vi lunch på Bondi Pavillon vid stranden. Gott och reasonable price. Jag och Hilda tog bussen (köpte Opal Cards som vi laddade med en summa) in till Circular Quay och har hängt där ikväll. Druckit kaffe i hamnen, spanat in operahuset och bron, strosat i Botanic Garden. Så härligt. Alldeles ljummen kvällsluft.
Pär, Maja och Hugo har utnyttjat hotellets gym och pool. Nu lagar Pär pasta och jag sitter på balkongen med samma goda vin som igår.
Som sagt, vi klagar inte.
Plats: Bondi Beach New South Wales, Australien
Bilden tagen: 8 januari 2019