Hjälp mig med sista minuten till Mallorca!

14 aug. 2006 13:11
Visningar: 429
Hej. Jag och en kompis vill ta en sista minuten till Mallorca men vi vill helst hamna i Magaluf. Går det att specifiera sista minuten på områden med något bolag, och lägga till en slant? Eller är det bästa att ta en flygstol och leta hotell själv? Hur går man tillväga isåfall? Kan man boka hotell redan hemifrån?

Vi tänkte åka nånstans mellan 18-22 augusti.

Hjälp uppskattas väldigt mycket!
20 apr. 2008 11:21
Hey Staroyse, finns många sett..jag e i samma sits just nu men vi ska fi midsommar där.Vilken stad bor du i?Har charter bolagen oneway biljetter just nu? Annars kan du åka med Sterling direktfrlyg, Ryanair ej direkt,,Jag och några veääner har fått ihop till ca 2000 kr per person inkusive 3 sjärnor hotell i Magaluf med ryan för 9 dagar.
Berätta hur det går..Denna år Mallorca Hett igen,,så det lär nog inte bli så mkt billigare
Av Glenns
20 apr. 2008 13:17
Hej
Jag rekomenderar att vänta, om du ska sista minuten i 18-22 augusti så boka flyg runt den 10-15 augusti Använd ving.se ladda ned resebevakeren.
Hotell kan du boka på olika ställen. Jag rekomenderar givetvis min egen sida http://www.mallorcaresor.se

Mallorca är otroligt populärt så räkna inte med lediga flygstolar, vågar du inte vänta så kontakta mig så hjälper jag dig, det kostar inget extra.
Nu blev det reklam för http://www.mallorcaresor.se, men du bad ju om hjälp :-)
Av Anna__
20 apr. 2008 16:36
Ville bara påpeka att medlemmen var online för ett år sedan sista gången, och frågan ställdes 2006... Därmed inte sagt att någon annan inte kan ha hjälp av den här tråden!
/Anna