Resor till Palma de Mallorca

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag.

Sök eller välj resmål

Sök
Filter
Bekväma paketresor till utvalda hotell i Palma de Mallorca
Bekväma weekendresor till utvalda hotell i Palma de Mallorca
Sök bland de billigaste flygresorna till Palma de Mallorca
Fynda en sista minuten-resa till Palma de Mallorca
Billiga flygstolar till Palma de Mallorca

Om Palma de Mallorca Mallorca, Europa

Arkitektur
Historia
Matupplevelser
Nattliv
Sandstrand
Shopping

Staden Palma är det bästa resmålet på Mallorca för en weekendresa. Du kan shoppa, äta på bra restauranger och promenera bland spännande bebyggelse.

Hit åker du inte om du vill ha en solresa. Hotellen här i Palma ligger mitt i stadsbebyggelsen och det kräver långa promenader eller bussresor för att ta sig till en strand.

Men Palma är perfekt för dig som gillar att shoppa i stora varuhus som El Corte Ingles eller små märkesbutiker. Du kan också välja mellan mängder av restauranger, fik och barer.

Den mest pittoreska delen av Palma är gamla stan som ligger i kvarteren runt den fantastiska katedralen. Här finns också museet Banyas Àrabs där man visar upp ett tusen år gammalt badhus.

Under kvällarna är en promenad längs Paseo Maritimo ett måste. Det här är stadens nöjescentrum, barerna och diskoteken ligger längs strandpromenaden. Här finns bland annat det klassiska diskoteket Tito’s, filmstjärnornas favorit på 1950-talet.

Glöm Picasso, här på Mallorca är det konstnären Joan Miró som gäller. Den här surrealistiske konstnären blev en lokal favorit eftersom det var här i Palma de Mallorca han bodde och arbetade. I västra utkanten av stan finns hans atelje bevarat som museum. Här finns också många av hans galna skulpturer och tavlor.

Karta över Palma de Mallorca

3,5tim
Flygtid från Stockholm
Flytta till Palma the Mallorca
Spanien Angeliccaa, 10 apr 2017
Updaterad av Angeliccaa för 35 veckor sedan
0
Hejsan! Jag och syrran är super sugna att flytta ner till Palma och skaffa ett "normalt" jobb där nere, och hyra lägenhet såklart! Men undrar här om någon har lite tips på områden eller så som är nice att bo vid, eller om någon har någon som helst aning, kontakter, eller har jobbat där nere ...
Långweekend Palma de Mallorca i april?!
Spanien Juliat, 22 jan 2017
Updaterad av Babbo för 45 veckor sedan
6
Nu har jag bokat en långweekend i slutet av april (ons-mån) då min sambo fyller 25! Tror han kommer bli väldigt glad, vi har aldrig varit där förut men vi vill gärna ha lite värme, en mysig stad med god mat å mysiga caféer, å sen möjlighet till fina promenader osv. Shopping lockar inte oss, så ...
Sol beach house cala blanca, Palma nova
Spanien Klara2, 29 jan 2017
Updaterad av Klara2 för 46 veckor sedan
0
Vi åker till Mallorca den 20 maj i 2 veckor och ska bo på Sol beach house cala blanca i Palma nova. Hotellet har fått mycket bra omdömen, vad jag har sett. Är det någon som har bott på det hotellet och kan berätta vad ni tyckte? Är det någon som vet om det finns ramp, för bagaget till entrén? ...
Palma
Spanien Johannal73, 3 sep 2016
Updaterad av Johannal73 för 1 år sedan
0
Hej ska åka till Palma den 22 oktober med mina barn och far som fyller 75 år.Är det någon som har bra tips på boende i Palma eller i närheten. Gärna med inomhuspool och spa. Tack på förhand!
Palma
Spanien Fayet, 1 sep 2016
Updaterad av Fayet för 1 år sedan
0
Hej. Har bott i Magaluf par nätter nu och åker hem på lördag, men tänkte besöka Palma imorgon och undra om det finns några måsten, samt ställe med god spansk mat? Detta är min första resa jag åkt själv och måste säga är super nöjd över det valet, tog inget avbokningsskydd ifall jag fick kalla ...
Palma nova
Spanien Klara2, 29 jun 2016
Updaterad av Robbowan för 1 år sedan
1
Hej. Vi har bokat ett hotell som heter Ponent mar i Palma nova till i maj nästa år. Jag undrar hur det är att bo på den orten respektive hotell. ... Robbowan: Är ni där för att festa så lär det funka. Palma Nova-Magaluf är en typisk festdestination (tänk Benidorm, Kos, Ibiza)
Andra populära resmål