Resor till Magaluf, Mallorca

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag
Paketresor till utvalda hotell i Magaluf
Prisexempel på flyg till Mallorca
Fynda en sista minuten-resa till Magaluf

Om Magaluf Mallorca, Europa

Nattliv
Nöjesliv
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport

Magaluf är den stora partystaden på Mallorca. Här finns de stora klubbarna och gatorna är fyllda av barer och restauranger.

De flesta högljudda barerna och klubbarna ligger i södra delen av området. Bor du bara några kvarter bort så är chansen stor att du inte ens kommer att märka av festandet.

Det finns fyra bra sandstränder inom promenadavstånd var du än bor. En halvmil söderut ligger den mycket lilla naturiststranden Cala El Mago och en halvmil västerut finns den fina sandstranden Santa Ponsa. Den mest populära utflykten från Magaluf är att ta lokalbussen den dryga milen in till butikerna, museerna och restaurangerna i huvudstaden Palma de Mallorca.

En av världens mest kända nattklubbar, BCM, ligger i Magaluf. Här spelar många av världens bästa DJ:s och det kan vara svårt att överhuvudtaget komma in på de populäraste kvällarna. På det stora dansgolvet börjar man kvällarna med en spektakulär lasershow och det är också här som de största artisterna spelar. På undervåningen håller man galna fester där besökarna sprejas med lödder och självlysande färger.

Magaluf 2018
Spanien Juneespa, 15 feb. 2018
Updaterad av Juneespa för 1 år sedan
0
Hi, I just bought my boozecruise tickets from https://magaluf.tickets has anyone else bought from here? Thank you, June
Mallorca, Magaluf
Spanien Amandaeliies, 7 apr. 2016
Updaterad av Amandaeliies för 3 år sedan
0
Hej! Är det någon som ska säsongs nere i magaluf? Gärna på blue moon? Hör av er Med vänlig hälsning, Amanda
Magaluf-partysäsong
Spanien Jessilainen85, 12 mars 2016
Updaterad av Annex_ för 3 år sedan
1
Jag o syrran vill ner till magaluf i början av maj. Men är de nå party då? När börjar party-säsongen? ... Annex_: Maj är en lugnare period men fest finns :)
Magaluf- Allmänna tips och de bästa klubbarna
Spanien Frostner, 23 juni 2015
Updaterad av Canada2000 för 3 år sedan
1
Hej, ska till Magaluf i slutet av juli och undrar om det finns någon som har några bra tips om vilka som är de bästa nattklubbarna, restaurangerna osv Vad får man inte missa när man väl är där? Men även lite allmänna tips på saker som man väl kan göra när man är där? ... Canada2000: Tips här ...
Boende i Magaluf 2015
Spanien Nhedmancarlsson, 28 apr. 2015
Updaterad av Rahim för 4 år sedan
1
Hej! Vi är två svenska tjejer som söker boende under sommarsäsongen i Magaluf. Hör gärna av er om ni har något förslag! :) ... Rahim: Hej! jag och en kompis tänkte åka dit nästa månad! vi kanske kan åka tillsamman? hur länge tänkte ni stanna där?:)
Vistasol hotell Magaluf 2015
Spanien Saywhatagain91, 4 maj 2015
Updaterad av Saywhatagain91 för 4 år sedan
0
Halloj! Nu äre så att jag och min polare drar ner till Magaluf 21 juli och stannar två veckor. Undrar om det är några sköna lirare som tänker åka ner den perioden?:) Skulle vara sjukt nice o träffa massa roligt folk där nere och styra upp fester tillsammans! Vistasol ska tydligen vara ett ...