Nära bad eller i Palma?

Av Mamia
22 feb. 2015 20:27
Visningar: 1546
Jag planerar resa till Mallorca i juni och vill bo nära eller i Palma. Skulle vara skönt att ha nära till bad och bra kommunikationer. Tips på var jag ska bo?
24 feb. 2015 10:21
Jag skulle rekommendera att du bor strax utanför Palma. Eller möjligen i de västra delarna av Palma, Personligen tycker jag det är trevligare väster om Palma. Där finns några småorter längs kustvägen mot Palma Nova som är värda att ta en titt på.
Därifrån kommer du enkelt till Palma med buss eller Taxi.
Cala Major ligger närmast och där finns vettiga bad och bra kommunikationer.
Lite längre ut ligger Illetas med en fin strand och promenadavstånd till ytterligare mycket bra stränder.
En klippstrand och en härlig sandstrand.

Lars
www.destinationmallorca.com

Av Babbo
24 feb. 2015 14:19
Citerat från Mamia:
Hur är det i playa de Palma med bad, kommunikationer in till palma?
Det går bra med bussar in till Palma men Playa de Palma tycker jag är en trist nedgången turistort som visserligen har rusats upp en del senare år. Jag håller med om att orterna väster om Palma är trevligare.....
Av Riika
24 feb. 2015 17:30
När jag var i Mallorca bodde vi på ett hotell som heter Hotel Tropico Playa. Vi reste med solresor och det var jätte bra. Perfekt service och havet rätt över gatan, Detta är ett all inklusive hotell . Maten var jättegod. Kika på det hotellet för det är ett alternativ plus att man kunde gå i affärer o shoppa runt om plus att man kunde ta strandpromenaden bort till magaluf om man kände för det.