Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Palmanova, Mallorca

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Paketresor till utvalda hotell i Palmanova

Prisexempel på flyg till Mallorca

Fynda en sista minuten-resa till Palmanova

Om Palmanova Mallorca, Europa

Barnvänligt
Nattliv
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport

Palmanova ligger på den spanska ön Mallorca, omgärdad av det härliga Medelhavet. Staden tillhör regionen Balearerna och ligger cirka 50 mil öster om huvudstaden Madrid.

Ögruppen Balearernas största ö är Mallorca. Här hittar du kända turistorter såsom öns huvudstad Palma de Mallorca, den omsjungna staden Magaluf och även Palmanova. De två senare är kanske mest kända för sitt nattliv. Om du är ute efter mer lugn och ro med fantastiska stränder tar du dig till Es Trenc. Reser du med familjen kan badorten Alcudia på norra delen av ön passa perfekt. Palmanova är, utöver en stad med bra nattliv, en mycket populär badort med fina sandstränder och en långsträckt strandpromenad. Staden ligger på öns sydkust, endast 15 kilometer från den större staden Palma, vilket gör den till ett perfekt resmål för dig som vill kombinera sol och bad med shopping och nöjen. Palmanovas fina sandstränder ligger omgivna av kullar, vilket gör att de ligger väldigt skyddat. För den som önskar går det att promenera ända till grannorten Magaluf, som är en riktig nöjesmetropol. Både Magaluf och Palmanova har en ungdomlig publik. Den golfintresserade har flera golfbanor att välja mellan och kan till exempel göra ett besök till närliggande Real Golf de Bendinat eller ta sig till hjärtat av Mallorca för en runda på vackra Golf Son Gual.

Mallorca

Spanien Mamia, 8 juni 2015
Updaterad av Hemmo för 6 år sedan
4
... kan cykla hur långt som helst, till exempel till Palmanova och Magaluf, dock lite landsvägskörning varvat med strandpromenad. Åt andra hållet kommer du till Playa del Palma och lite bortanför. I Palma är det utmed hela strandpromenaden. Otroligt bra hälsar Kajsa! /Paulina ... Mamia: そtack ...

Bombattentat på mallorca !!!!

Spanien Trocadero, 31 juli 2009
Updaterad av Robbowan för 12 år sedan
18
... som jobbar som entertainer på Fritidsresors Viva Palmanova. Det hotellet ligger bara en liten bit från attentatsplatsen. Det hördes ordentligt och hotellet stängde för ut- och ingång. Hela gatan var avspärrad. Förra gången vi var i Palma Nova, så bodde vi granne med just det hotellet och vi ...