Resor till Alcudia

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag.

Sök eller välj resmål

Sök
Filter
Bekväma paketresor till utvalda hotell i Alcudia
Sök bland de billigaste flygresorna till Alcudia
Fynda en sista minuten-resa till Alcudia

Om Alcudia Mallorca, Europa

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Historia
Sandstrand
Sol & bad

Det här är rena paradiset för barn som gillar sol och bad. I Alcudia finns lekparker, vattenland och en långgrund strand utan vågor.

Stranden i Alcudia består av härlig, vit sand och är både bred och långgrund. Havet här är mycket lugnt och det är mycket sällan några större vågor.
Om du och familjen inte kan få nog av vatten så finns det ett stort vattenland, Hidropark, och de flesta hotell har också egna poolområden.

Här i Alcudia är livet mycket lugnt och stilla på kvällarna. Det finns mycket få nattklubbar eller högljudda diskotek. Det mesta av nöjeslivet på kvällarna äger rum på hotellens egna scener.

I den äldre delen av Alcudia, Port d’Alcudia, finns en mycket välbevarad stadskärna med medeltida pittoreska hus. Runt gamla stan finns också en sevärd stadsmur.

Bara någon kilometer väster om Alcudia finns det stora naturområdet S’Albufera, det är framför allt känt för sina många fåglar.

Om du vill göra utflykter så kan du ta dig till shoppingen och restaurangerna i huvudstaden Palma de Mallorca på en dryg timme eller kanske se den dramatiska naturen på halvön Formentor några mil norrut.

En av Mallorcas bästa naturiststränder ligger på halvön utanför Alcudia. Stranden Coll Baix ligger gömd från insyn vid mycket höga klippor. För att ta sig hit behöver du köra bil (eller ta en cykeltur) ca 9 km, och sedan gå en lång promenad. Det finns inga serveringar eller kiosker så du måste ta med dig allt du behöver för en dag i solen.

Karta över Alcudia

3,5tim
Flygtid från Stockholm
boende alcudia
Spanien Shreek, 6 okt 2017
Updaterad av Shreek för 14 veckor sedan
0
Är det någon som kan tipsa om ett bra, prisvärt boende med gångavstånd från stranden ? Vi är 6 vuxna och 2 mindre barn. Vi reser i september 2018. Alla former av boende. Tackar på förhand :)
Alcudia
Spanien Faalk, 28 maj 2017
Updaterad av Oscarume för 31 veckor sedan
3
Hej! En resa till Alcudia är bokad, 15/8 - 22/8. (vanity golf hotell) En charter för omväxlings skull. Mitt resesällskap har vart där 1 gång förr, men aldrig jag. vi är 26 & 27 år, Gillar det mesta, men framförallt mat & god dryck, Vi ska hyra bil fredag-söndag, så gärna lite tips på vart ...
Prisbild på Alcudia
Spanien Klara2, 26 jun 2016
Updaterad av Worldofmarie för 1 år sedan
1
Jag har bokat en resa till Alcudia. Eftersom jag fick höra, att det var dyrare där än på de andra orterna på Mallis, ville jag kolla om det stämde. Är det någon som vet? ... Worldofmarie: Det håller inte jag med om. Inte gällande mat i alla fall. Det är ett stort turistställe med mycket ...
Bröllopsfota i Alcudia
Spanien Emely88, 13 jun 2016
Updaterad av Emely88 för 1 år sedan
0
Hej! I sommar ska vi åka iväg till Mallorca, Alcudia på bröllop. Jag har i uppgift att fota brudparet och är lite nyfiken på fina platser att fota på. Jag kommer åka ner en vecka innan alla andra och hinner därför kolla upp en del lämpliga platser. Men jag skulle hemskt gärna vilja ha lite ...
Alcudia vad kan man göra?
Spanien Megsi, 24 mar 2016
Updaterad av Barabrittiskt för 1 år sedan
2
Vi ska åka till Alcudia drygt en vecka i sommar, sol och bad vill vi ju ha men har ni några roliga utflyckter att rekommendera gärna i närheten. Någon bra eller rolig restaurang? Tacksam för alla tips☀️ ... Barabrittiskt: >Citerat från Megsi: >Vi ska åka till Alcudia drygt en vecka i sommar, ...
Sunwing alcudia beach Diana
Spanien Emely88, 7 aug 2015
Updaterad av Emely88 för 2 år sedan
0
Hej! Är det någon som bott på sunwing alcudia beach, i den delen som heter Diana? Hur var det? Standarden?
Andra populära resmål