Resor till Playa de Muro, Mallorca

Resor till Playa de Muro, Mallorca

Om Playa de Muro

Playa de Muro är en ganska ny, mindre och familjevänlig badort med mycket fin sandstrand syd om Alcudia på Mallorca. Är mindre och lugnare än sin storasyster Alcudia och passar bra för barnfamiljer med mindre barn. Badsäsong juni – september.

Jämför paketresor till Playa de Muro

Flyg till Mallorca när det är som billigast

Fynda en sista minuten-resa till Playa de Muro

Om Playa de Muro Mallorca, Europa

När du bor i den lilla badorten Playa de Muro så kommer du nog inte att vilja åka på några utflykter. De flesta hotellen är moderna med stora poolområden och de ligger direkt vid stranden.

Det här är en ort där chansen är stor att du aldrig ens lämnar hotellområdet. Här bor du i modernt inredda rum med fyr- eller femstjärnig standard, du har tillgång till stora pooler och det finns gott om inclusive-alternativ.

Skulle du ändå ville testa en utflykt så kan du hyra en cykel och njuta av det platta landskapet, kanske till fågelparadiset S’Albufera. Några kilometer söderut ligger badorten Ca’n Picafort med en mysig bilfri strandpromenad fylld med restauranger och barer.

Du får inte ha klaustrofobi om du testar den gigantiska labyrinten i Playa de Muro. Räkna med att det tar flera timmar för dig och din familj att ta er ut genom de 1,3 kilometer långa gångarna. När ni går in i attraktionen, El Laberinto Maze Fun Park, så kan ni välja mellan flera olika äventyr, det går till exempel att uppleva äventyr med både clowner, häxor och monster.

1 / 2
Thinkstock
Stranden Playa de Muro
2 / 2

restauranger mallorca

Spanien Shreek, 10 aug. 2018
Updaterad av Shreek för 5 år sedan
0
Önskar tips på bra och prisvärda restauranger vid playa de muro för barnfamilj.

Djurpark på Mallorca?

Spanien Umbriel, 29 juli 2010
Updaterad av Umbriel för 13 år sedan
3
... med pålitliga uthyrningsbolag. Vi var i Alcudia/Playa de Muro i somras och den veckan vi hyrde bil var den absolut bästa var hela familjen överens om. ... Umbriel: Väldigt mycket tack för fina tips!!

Hotel - Mallorca

Spanien Anbean, 16 apr. 2010
Updaterad av Resoholic för 13 år sedan
4
... med allrum + ett sovrum på Aparthotel Elisa på Playa de Muro i sommar och det kostar 50% mer att boka samma resa via t ex Fritidsresor. Flyg för oss tre ca. 9000:- + hotelet 75 € per natt = ca. 19000:- för 2 veckor (+transfer <500:-) Två veckor med Fritidsresor kostar 28200:- Vi ...