Djurpark på Mallorca?

Av Umbriel
29 juli 2010 11:03
Visningar: 1226
Hej!
Vi ska åka till Mallorca (Alcúdia) med Ving och de har en utflykt som går till en djurpark + en vattenpark. Undrar nu om någon vet ifall det är enkelt att ta sig till djurparker där på annat sätt? Vi är nämligen inte intresserade av att leka i vattenpark :)
Finns det t.ex. resebyråer eller dylikt som arrangerar utfärder eller rekommenderas att hyra bil och åka dit själv?
Tacksam för svar!
29 juli 2010 22:13
Kan väl inte utge mig för att vara expert på djurparksområdet direkt men det brukar alltid finnas agenter på turistorterna som förmedlar bussresor till diverse attraktioner runt ön och bla. finns ju den här parken att besöka. http://www.safari-zoo.com/safari-zoo/index.php/en/the-safari-train och dom har ju gratis shuttle bus från några platser och litet mer långväga ifrån går det säkert att boka via nån agent,annars skulle jag nog rekommendera er att hyra bil och åka runt för dels är det billigt att hyra bil på mallorca speciellt om man bokar redan hemifrån och dessutom finns det ju massor av fina platser att se på ön och även om man inte har lust att flänga runt med bil varje dag så är det ju en frihetskänsla att ha tillgång till hyrbil när utflyktslusten blir för stor.

Här finns länkar om ni vill hyra bil billigt redan hemifrån, jag har själv kollat nio dagars bilhyra i september och en liten bil med ac skulle kosta 1500kr för nio dagar vilket ungeför är priset för fem dagar om man hyr bil på plats, dessutom får man inte många utflykter för dom pengarna om man ska boka bussresor och som minst har vi faktiskt betalat 900kr för en veckas bilhyra på mallis.http://fiskeofritid.webs.com/reselnkarhyrbilarmm.htm
hoppas du är litet hjälpt av det här och det kanske är fler mer kunniga än jag som svarar nu när frågan kommer fram i ljuset igen.
mvh. Bosse.
30 juli 2010 08:48
Hej, här är en länk till ett utflyktsbolag på mallis som rekommenderas varmt på engelska forum; http://www.nofrills-excursions.com/index.php?p=2 .
Har inte använt dem själv men bra hört gott om dem. Vill annars rekommendera att hyra bil ett par dagar då det är en makalöst vacker ö. Via Holiday Autos får man bra priser med pålitliga uthyrningsbolag. Vi var i Alcudia/Playa de Muro i somras och den veckan vi hyrde bil var den absolut bästa var hela familjen överens om.
Av Umbriel
30 juli 2010 10:30
Väldigt mycket tack för fina tips!!