Inresekrav - vad gäller för mitt resmål?

Nu blir det enklare att resa då många länder tar bort krav för inresa och lättar på restriktioner.

Länder utan inresekrav

Du behöver inte covidbevis oavsett om du är fullvaccinerad eller inte. Du behöver inte fylla i något inreseformulär.

Albanien, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Cypern, Egypten, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Grekland, Irland, Island, Italien, Jamaica, Kosova, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Malaysia, Mexico, Montenegro, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern, Vietnam, Österrike.

Länder med begränsade inresekrav

Du kan behöva covidbevis, tester och inreseformulär - oavsett om du är fullvaccinerad eller inte.

Australien, Dominikanska Republiken, Dubai, Filippinerna, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Kanada, Kap Verde, Kenya, Maldiverna, Marocko, Mauritius, Nya Zeeland, Seychellerna, Sydafrika, Sydkorea, Tanzania, Thailand, Tunisien, USA.


Kontrollera alltid vad som gäller innan du reser.
Se här vad som gäller för ditt resmål

Resor till Cala Millor, Mallorca

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Paketresor till utvalda hotell i Cala Millor

Prisexempel på flyg till Mallorca

Fynda en sista minuten-resa till Cala Millor

Cala Millor Mallorca, Europa

Stranden i Cala Millor är en av de bästa på Mallorca östkust. Den är perfekt för dig som reser med barn, strandens botten är långgrund och sanden är som gjord för små slott eller skulpturer.

Det rätt platta landskapet här på östra Mallorca gör att många passar på att göra små utflykter med hyrcykel. Det finns också flera mountainbike-vänliga berg inom pedalavstånd. En av Mallorcas bästa sevärdheter ligger bara sex kilometer från Cala Millor – drakgrottorna Cuevas del Drach. Det stora grottsystemet har en av världens största underjordiska sjöar. Flera gånger per dag arrangeras guidade rundturer och konserter nere i grottan.

Mallorca tips inför Cala Millor

Spanien Lolllo, 11 apr. 2019
Updaterad av Lolllo för 3 år sedan
0
Hej! Skall till Cala Millor i sommar med ett gäng kompisar. Någon som varit där och har några bra tips? Ex. vad det finns för aktiviteter, hur utelivet är, bra restauranger, vad det är för priser.. Tack!

Sommarsemester på Mallorca, Cala Dór ev. Cala Millor

Spanien Doy44, 18 apr. 2009
Updaterad av Laplander för 13 år sedan
3
Hej! Hoppas att någon som varit på dessa platser vet om alla nationaliter är representerade där. Vi brukar mestadels åka till Italien på semester, men funderade på att byta i år. Senaste gången vi var på Mallorca var i Cala Ratjada 1992 och tyvärr fanns det inte en enda person som talade spanska. ...

CALA BoNA Beach Mallorca

Spanien Lawi, 27 juli 2018
Updaterad av Worldofmarie för 4 år sedan
1
Någon som vart där, som kan guida lite om något spännande och mer än sola och bada man kan göra där ? Mvh ... Worldofmarie: Hyr en bil och se er omkring! Cala Bona är jättetrist. Lite bättre i Cala Millor (som ligger intill).

Cala d'Or, Can Picafort eller Puerto Alcúdia ?

Spanien Resoholic, 1 apr. 2010
Updaterad av Snusan för 12 år sedan
1
... orter på Mallorca, vi börjar första veckan på Cala Millor och andra veckan i Porto de Soller.även i år blir det augusti. Förra året hyrde vi bil i 2 dagar och åkte runt det var jätte bra, inga problem att köra där heller. Jag hoppas att Ni får trevliga veckor på Mallis. Sus

Hjälp! Söker tips inför min resa till Mallorca

Spanien Michelleh, 21 dec. 2017
Updaterad av Desires för 4 år sedan
7
... : >Citerat från Michelleh: >Någon som besökt cala millor? Verkar även det vara ett fint ställe med ... ut därifrån? Restauranger tips? Vi bodde i Cala Millors grannby. Tyckte inte att det var så speciellt där, men det är ju nära till alla vackra bukter på östkusten. Vi hade dock ...