Resor till Santa Ponsa, Mallorca

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Mallorca

Om Santa Ponsa Mallorca, Europa

Barnvänligt
Golf
Nöjesliv
Sandstrand
Sol & bad

Den vackra badorten Santa Ponsa har en perfekt sandstrand där du till och med kan få lite skugga bland träden.
Här finns flera bra golfbanor och massor av aktiviteter och restauranger.

Det finns flera stränder att välja mellan i Santa Ponsa. Den största är Playa Santa Ponsa som ligger nära centrum. Lite söder om centrum finns den mindre Playa El Toro, den ligger nära den yacht-fyllda marinan.

Många av besökarna till Santa Ponsa kommer hit för att spela golf, det finns flera banor i närheten.

Men Santa Ponsa lockar också många barnfamiljer eftersom det är mycket nära till massor av olika aktiviteter. Det finns en nöjespark med västerntema, Western Park, gokartbana, akvariet Marineland och piratshowen Els pirate.

Det kan vara skönt att slippa sanden och havet en stund. Utanför Santa Ponsa finns äventyrsparken Jungle Parc med massor av olika hinderbanor och zip-åkning. Du ska bland annat ta dig över flera meter höga hinder, broar, stegar etc. Det finns flera svårighetsgrader att välja mellan, några är för farliga för små barn.

1 / 2
Thinkstock
2 / 2
Thinkstock

Santa Ponsa, Mallorca

Spanien Emlanm, 25 maj 2014
Updaterad av Emlanm för 6 år sedan
0
Någon som besökt santa ponsa? Är det något ni rekommenderar? Hur är stranden där och utbud av restauranger och barer? Några tips? Är det någon som tagit färja över till Ibiza?

Mallorca med rollator

Spanien Gisela0314, 7 aug. 2011
Updaterad av Gisela0314 för 9 år sedan
2
... på förhand! Gisela ... Chris52: Hej, Var i Santa Ponsa med Fritidsresor i juni och bodde på Rey don Jaime. Hotellet har bra service, och ligger nära stranden. Det verkade vara populärt för de som hade rullator eller rullstol. Santa Ponsa var lagom med allt. Hotellet hade om man ville ...