Hyra hus på Mallorca! Vilken del rekommenderar ni?

Av Elin77
9 maj 2019 20:55
Visningar: 609
Vi brukar hyra hus nånstans varje sommar och har varit i flera hus i Toscana, och nu senast runt Alicante, i Javea och en gång närmare Malaga.

Jag är lite sugen på Mallorca denna gången men har ingen koll på var det är bra. Vi gillar lugn och ro men att man kan köra till mindre byar/städer och gärna köravstånd till schysst sandstrand. Har tre barn i spridda åldrar, 4, 11 och snart 14 så lite aktiviteter inom köravstånd är ett plus.

Vi älskar mysiga byar och gillar inte "tingel tangel-ställen".

Vi kommer att hyra bil.

Tack på förhand!
Elin
22 maj 2019 11:55
hej
vi har gjort ön ett antal ggr och en underbar ö för barn.
Vi brukar ta bil från flygplatsen och ha den de 2 v vi stannar. Hyrt 3 olika hotel på olika ställen på ön, då får man ut så mycket mer.
Colonia Sant Jordi är ett litet ställe, men har ändå restauranger och butiker så det räcker.
Bredvid ligger naturreservatet och naturstranden Es Trenc som är en av Mallorcas bästa stränder och fritt från stora hotell komplex. Där har vi utgått flera ggr. Det finns 5 olika vattenland på Mallorca för barnen. Artestruz en gård där de har strutsar som man kan mata .Rancho Grande har ridning även för mindre barn, tösen var då 7år och hitta en mindre häst att rida på. De har även en jättefin restaurang och ett litet zoo kan man säga, bra utflyktsalternativ. Gocart i Magaluf. Golf Fantasia minigolf i Palma Nova. ta tåget från Palma till Soller. Palma aqvaruim googla så hittar ni aktiviteterna.
Hela ön är fantastisk och den ena stranden är bättre än den andra. Tycker det är ganska lätt att hitta på ön åxxå tydliga skyltar. Ikea har du i Palma om ungarna saknar köttbullarna.