Hitta hotell i Magaluf

Jämför och boka hotell från alla ledande hotellsajter - Booking.com, Hotels.com, Hilton, Agoda, Amoma, Sembo, Scandic, Venere...

Ange resmål eller hotellnamn

Sök
Filter

Om Magaluf Mallorca, Spanien

Nöjesliv
Vattensport
Nattliv
Sandstrand
Sol & bad

Magaluf är den stora partystaden på Mallorca. Här finns de stora klubbarna och gatorna är fyllda av barer och restauranger.

Här finns egentligen fyra olika badorter men de har växt ihop så mycket att du inte kommer att veta om du är i Palmanova, Son Matias, Torrenova eller Magaluf. De flesta högljudda barerna och klubbarna ligger i södra delen av området. Bor du bara några kvarter bort så är chansen stor att du inte ens kommer att märka av festandet.

Det finns fyra bra sandstränder inom promenadavstånd var du än bor. En halvmil söderut ligger den mycket lilla naturiststranden Cala El Mago och en halvmil västerut finns den fina sandstranden Santa Ponsa.

Den mest populära utflykten från Magaluf är att ta lokalbussen den dryga milen in till butikerna, museerna och restaurangerna i huvudstaden Palma de Mallorca.

En av världens mest kända nattklubbar, BCM, ligger i Magaluf. Här spelar många av världens bästa DJ:s och det kan vara svårt att överhuvudtaget komma in på de populäraste kvällarna. På det stora dansgolvet börjar man kvällarna med en spektakulär lasershow och det är också här som de största artisterna spelar. På undervåningen håller man galna fester där besökarna sprejas med lödder och självlysande färger.

Karta över Magaluf

Populära resmål relaterade till Magaluf