Besöksvärdiga restauranger i London?

3 mars 2016 20:27
Visningar: 1194
Jag och sambon drar till London i april men har själv superdålig koll på bra restauranger, brukar bli nån pub eller någon restaurangkedja som tex Bella Italia så är här någon med något tips? 😊 vi kommer främst hålla till i Bayswater, Oxford Street med omnejd och Camden, uppskattar om någon har något att tipsa om!
3 mars 2016 20:53
Waxy O'Connors
waxyoconnors.co.uk/

Finns/fanns en restaurang i Soho som heter Em's som var riktigt jävla bra när jag var där.. För 15-16 år sedan så jag vet inte om den finns kvar.
4 mars 2016 10:01
Citerat från Piratkopia90:
Jag och sambon drar till London i april men har själv superdålig koll på bra restauranger, brukar bli nån pub eller någon restaurangkedja som tex Bella Italia så är här någon med något tips? 😊 vi kommer främst hålla till i Bayswater, Oxford Street med omnejd och Camden, uppskattar om någon har något att tipsa om!
Jo jag vet att du skriver att det brukar bli någon pub men jag tanker ändå tipsa om en pub till för den har väldigt bra mat och lokalt öl. Parcelyard inne på Kings Cross ovanför Harry Potter-butiken. Här är vad jag bloggat om den:
https://barabrittiskt.wordpress.com/2014/03/12/mat-pa-kings-cross/

Jag har ännu inte hunnit blogga om Masala Zone kom jag just på men det är ännu ett tips. Det är en kedja som finns i både Soho, Bayswater, Camden och på andra ställen. Deras mixed grill är underbar:

http://www.masalazone.com/

Om ni gillar spanskt så finns det ett tapasställe inte långt från Tottenham Court Road-änden av Oxford Street:
https://barabrittiskt.wordpress.com/2015/07/15/tapas-i-london/

Vill ni spendera mer pengar så är den gamla indiska klassikern Veeraswamy en rolig upplevelse.

https://barabrittiskt.wordpress.com/2014/05/01/veeraswamy/

Om budgeten är viktigare så är det här stället med kombinationen grekiskt och bra fish & chips inte heller långt från Tottenham Court Road:
https://barabrittiskt.wordpress.com/2015/02/09/cypriotisk-fish-and-chips-i-london/

Covent Garden är såklart också fullt av hyfsade ställen men tyvärr har den billiga men bra engelska restaurangen Porters flyttat till Berkhamstead på grund av de höga hyrorna. Däremot kan man få ytterligare en väldigt brittisk och god upplevelse (förutom att kyparna är från Medelhavet nästan allihop) på Londons äldsta restaurang Rules (tänk skotskt vilt, stilton och mumsiga pajer) men det kostar återigen lite mer:
https://barabrittiskt.wordpress.com/2014/02/03/rules-restaurang-london/
Av Sierra
4 mars 2016 14:58
Du har en riktigt trevlig och mysig italiensk ristorante, Da Mario Italian Ristorante, norr om Covent Garden ca 500m. Rekommenderas! http://www.da-mario.co.uk/
5 mars 2016 09:20
Jag brukar återkomma till Jamie Oliver´s Fifteen (inte att förväxla med de olika Italian-restauranger som finns lite här och var). Boka bord!
5 mars 2016 16:39
Min absoluta favoritrestaurang med den bästa hemlagade italienska maten jag har ätit heter Pasta Brown och ligger på 31-32 Bedford street i Covent Garden. Alla jag har varit där med har älskat den lika mycket som jag, boka bord om ni tänker gå en helg!

Annars kan jag hålla med Barabrittiskt om att Masala Zone (särskilt den i Covent Garden) är riktigt bra, och blir man medlem gratis får man rabatt och kan efter ett par gånger äta en måltid gratis med insamlade poäng.