Lallarebecca

Kön / Ålder
Kvinna, 38 år
Besökta länder
57
Profilsida skapad
2007-04-21
Senast online
32 veckor sedan

Lallarebeccas besökta platser
Lallarebecca
Lallarebecca säger i _magnus_s diskussion "Tips på kryssningsfartyg Karibien jul/nyår 2021?":
Jag har alltid bokat via resebyrå när det gäller kryssningar, det kostar inget extra och man får all assistans och de ser till att man får de uppgraderingar och tillägg som man kan få. Dessutom brukar de vara bra på att skicka ut all info om t.ex. restaurangbokningar o.s.v. samt alla papper hemskickade så man slipper skriva ut allt själv. Vissa kryssningsbolag kan man inte boka med själv f...
5 mars 2021 16:34 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Kanians diskussion "Niagarafallen med buss från New York. ":
Personligen tycker jag att det blir för många timmars buss för en dagstur. Är man inte väldigt begränsad ekonomiskt så är det mycket smidigare med flyg, alternativt att stanna över en natt när man väl kommer fram till Niagara.
3 mars 2021 17:17 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Sanja5555s diskussion "resa inom europa utan vaccinpass 2021":
Det stämmer bara till viss del, på S:t Göran har vi t.ex. tillgång till andra sjukhus journaler genom inloggning i andra system än det som vi själva jobbar i. Sedan finns ju också NPÖ om patienten ger sitt samtycke till det.
3 mars 2021 17:13 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Danny78s diskussion "Återbetalning från Travelstart ":
Jag har fortfarande inte hört något mer. Skrev till kundtjänst igen för en månad sedan, men har inte fått något svar och nu har "vouchern" som inte funkade gått ut så jag får nog tyvärr se mina pengar som kastade i sjön. Aldrig mer Travelstart.
24 februari 2021 22:17 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Nennes diskussion "Återbetalning vart är den? ":
Ja, supertrist! Jag ska anmäla till ARN om jag bara orkar, även om jag inte tror att det hjälper mig personligen så kanske det hjälper någon annan om bolaget får lite press på sig. Hoppas det löser sig för dig!
26 januari 2021 10:06 - Anmäl