Stöd Ukraina

Lallarebecca

Kön / Ålder
Kvinna, 40 år
Besökta länder
57
Profilsida skapad
2007-04-21
Senast online
1 år sedan

Lallarebeccas besökta platser
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Emnalies diskussion "Till Israel med barn?":
Kanske ska tillägga att jag inte heller skulle åka ensam till de palestinska territorierna. Vi blev beskjutna i Betlehem trots att vi hade lokal palestinsk guide med oss och i Hebron var vi samma dag med om två skottlossning och tre stenkastningar.
12 februari 2022 21:32 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Kanians diskussion "Niagarafallen med buss från New York. ":
Personligen tycker jag att det blir för många timmars buss för en dagstur. Är man inte väldigt begränsad ekonomiskt så är det mycket smidigare med flyg, alternativt att stanna över en natt när man väl kommer fram till Niagara.
3 mars 2021 17:17 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Sanja5555s diskussion "resa inom europa utan vaccinpass 2021":
Det stämmer bara till viss del, på S:t Göran har vi t.ex. tillgång till andra sjukhus journaler genom inloggning i andra system än det som vi själva jobbar i. Sedan finns ju också NPÖ om patienten ger sitt samtycke till det.
3 mars 2021 17:13 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Danny78s diskussion "Återbetalning från Travelstart ":
Jag har fortfarande inte hört något mer. Skrev till kundtjänst igen för en månad sedan, men har inte fått något svar och nu har "vouchern" som inte funkade gått ut så jag får nog tyvärr se mina pengar som kastade i sjön. Aldrig mer Travelstart.
24 februari 2021 22:17 - Anmäl
Lallarebecca
Lallarebecca säger i Nennes diskussion "Återbetalning vart är den? ":
Ja, supertrist! Jag ska anmäla till ARN om jag bara orkar, även om jag inte tror att det hjälper mig personligen så kanske det hjälper någon annan om bolaget får lite press på sig. Hoppas det löser sig för dig!
26 januari 2021 10:06 - Anmäl