Ixploretheworldcom

Kön / Ålder
Man, 38 år
Besökta länder
43
Profilsida skapad
2013-12-03
Senast online
2 veckor sedan


Ixploretheworldcoms besökta platser
Ixploretheworldcom
Ixploretheworldcom säger i M4sta86s diskussion "Turkish Airlines":
Har flugit med Turkish ett par gånger, senast var i somras och jag kan verkligen inte klaga på dem. Om ordet prisvärt kan inkluderas i en mening om ett flygbolag så tycker jag nog det passar in på Turkish Airways.
19 september 2019 22:43 - Anmäl
Ixploretheworldcom
Ixploretheworldcom säger i Petralis diskussion "Värt att stanna i Kuala Lumpur? ":
Nä, jag var bara i KL och sen åkte jag till Borneo vilket var ett av huvudmålen med min resa till SoA den gången. Kan dock starkt rekommendera Borneo! Min bror var i Cameron Highlands och det var också bra säger han.
26 augusti 2019 23:04 - Anmäl
Ixploretheworldcom
Ixploretheworldcom säger i Americandream33s diskussion "Värt att åka till kiev?":
Kort svar, ja! Det finns så mycket att se och göra där (som inte är kyrkor). https://www.ixploretheworld.com/archives/category/2013-ukraine Det är en hel del text, och ett gäng kyrkor, men ändå.
18 augusti 2019 13:46 - Anmäl
Ixploretheworldcom
Ixploretheworldcom säger i Teresitas diskussion "Toaletter världen över":
Värsta var nog den lilla tegelhyddan med ett grävt hål i ena hörnet någon stans i den egyptiska öknen. Stanken nådde en redan 100 meter innan man kommit fram. Om man mot alla odds ändå lyckades uträtta något där inne fick man tapperhetsmedaljen utav drottningen av England. Sen var toan på baren i den där staden som ligger uppe på ett berg (som tagen ur Sagan om Ringen) i Tanzania inte så fräsch...
17 augusti 2019 17:34 - Anmäl
Ixploretheworldcom
Ixploretheworldcom säger i Apjordans diskussion "Att lämna allt bakom sig och bara ge sig av.":
Jag träffade ett brittiskt par i Thailand 2011 som gjort precis det. De sålde allt de ägde, sa upp sig och åkte ut och reste jorden runt. Efter 4 länder och 2 månader hade de bränt halva sin budget. Det är nog många som lockas av tanken men det är nog också lätt att göra misstaget att inte tänka efter när man reser och helt plötsligt så står man vid något vägskäl i den mest avlägsna delen av värld...
17 augusti 2019 14:46 - Anmäl