Stöd Ukraina

Ellismellis

Kön / Ålder
Kvinna, 55 år
Bor i
Sverige
Sysselsättning
Jobbar
Besökta länder
21
Profilsida skapad
2006-12-28
Senast online
17 veckor sedan

Varje resa för varje individ är speciell. Det finns alla sorters människor och alla sorters resor. Jag tycker att alla har rätt att njuta på sitt sätt oavsett om det är en chartertur till Kanarieöarna, en weekendresa till en stad i Europa eller bära runt på en ryggsäck i Asien eller varför inte en tripp med Finlandsfärjan?

Jag fördömer ingens ressätt. Vem har sagt att det ena är bättre än det andra? Alla har vi olika mål, olika sätt att se på resandet. Det är tur att det finns alternativ för alla är vi olika. Tack och lov!!!!

Grattis till alla er där ute som på ett eller annat sätt ser och möter världen! Vem vet? Vi kanske möts en dag.........

Ellismellis besökta platser
Resealbum  (Visa alla 32 album)
Tillsammans med min dotter reste jag till Meeru Island för att fira min 50-årsdag. En del av paradiset mötte oss och det gav mersmak. Underbar vacker miljö.
13 okt 2018
1
Bilder  (Se alla 1241 bilder)
Ellismellis
Tyvärr ingen som svarar där, skickat mail men ingen respons alls.
19 december 2023 15:11 - Anmäl
Ellismellis
Ellismellis säger i Silversara5s diskussion "Incheckad online - biljetterna på en telefon?":
....och hur vet man specifikt vilka länder der är som inte godkänner boardingcard i mobilen?
11 augusti 2023 20:57 - Anmäl
Ellismellis
Som rubriken lyder... Vet någon var jag ska vända mig för att få svar på om de mediciner som ska tas med på vår kommande resa är tillåtna att införas i Maldiverna? Eller behövs det inga speciella intyg/receptföreskrifter eller liknande när det gäller mediciner för eget bruk och mående?
11 augusti 2023 20:38 - Anmäl
Ellismellis
Ellismellis säger i Nathalie00s diskussion "Surf-läger med Lapoint ":
Jag har ingen erfarenhet av Lapoint men har varit i Ericeira. Min dotter som aldrig tidigare hade stått på en surfbräda testade det där. Det finns flera surfskolor som både erbjuder camp och privatlektioner. Passar utmärkt för nybörjare och för erfarna. Lektioner anpassas efter erfarenhet.
27 juni 2021 11:01 - Anmäl
Ellismellis
Ellismellis säger i Toeenys diskussion "Resa till Spanien 20 nov":
Hur håller man avstånd i flygplanet, det undrar jag? Det är väl en plats som måste vara väldigt svår att hålla att hålla ens en meter till någon annan....?
18 november 2020 18:29 - Anmäl
Tack för alla besök på min sida :-)   12
Under många år har jag varit medlem här på RG, oftast har det varit roligt och genom er andra medlemmar har även jag fått en titt i delar av världen som jag inte har upplevt på riktigt. En liten flykt...
28 apr 2013
Diskussioner