Råd inför vår Floridaresa!!!

Av Careri
27 okt. 2012 14:01
Visningar: 462
Jag och min man ska inom kort åka till Fort Lauderdale Florida. Vi ska bo ca 30 min Fort Lauderdale International airport. Eftersom vi kommer att landa vid midnatt amerikansk tid har vi fått rådet att boka shuttleservice från flygplatsen till hotellet. Vi är helt rudis inför vår resa trots att vi försökt att googla så mycket vi kan. Hyra bil måste vi det har vi fattat i alla fall,vad ska vi tänka på då? Vad ska vi ha för försäkringar,vad ska ingå i ett bra hyravtal? Everglades ska vi naturligtvis besöka och Miami Beach. Ska vi rent av boka nåt boende i Miami för att få ut så mycket som möjligt eller äe det ok att köra dit för dagen? Parker i Orlando kan det vara nåt att satsa på? För långt att köra kanske? Vi ska vara borta i 2 veckor och tänker sola lite för att vila oss men vill se så mycket som möjligt ändå! Tacksam för råd!!!!
27 okt. 2012 16:58
Trevligt :-)
Ska ni ändå hyra bil så kan ni lika bra hämta den direkt när ni kommer fram istället för att ta shuttle eller taxi.
Hyr ni bil och anger att ni är svenskar så ingår i regel vad ni behöver i bilhyran, sen finns det tillval som är upp till var och en om man vill ha dem eller behöver dem.
Ni besöker lätt Miami, Miami Beach och Everglades under dagsutflykter men vill ni kan ni ju dela upp resan då Miami Beach har lite mer att erbjuda än Ft. Lauderdale, Orlando parker är fantastiska ,allt är helt upp till era egna önskemål Orlando är dock för långt att göra över dagen utan då får ni stanna där minst en dag för varje park ni vill besöka. Som sagt, allt är en smaksak. Lite info om att hra bil, försäkringar o.s.v. finns här http://www.floridasidan.se/FlTra.php