Hitta hyrbil i Los Angeles

Hitta hyrbil i Los Angeles

Om Los Angeles

Världens huvudstad för underhållning upplever du bäst på fyra hjul så ett bättre ställe att hyra bil på får man leta efter. LA som staden också kallas är ett världscentrum för internationell handel, underhållning, kultur, media, mode och teknologi och rankas därför som världens tredje rikaste samt femte mest inflytelserika stad i världen.

Här är stadsdelar så som Santa Monica, Beverly Hills och Hollywood så stora att det enklaste sättet att ta sig runt är med bil. Sedan finns det självfallet platser som upplevs bäst till fots och ett måste när man besöker LA är att ta sig en promenad ner för Hollywood walk of fame och titta på alla stjärnor som hyllas här. Hittills har 6 svenska personer fått en stjärna på Hollywood walk of fame, bl.a. Ingrid Bergman och Greta Garbo. Andra kända gator är Melrose Avenue som under 80-talet blev känt för underground och new wawe shopping och anses även vara födelseplatsen för södra Kalifornien punk och new wawe kultur. En annan känd gata som är synonymt med Hollywoods kändis kultur är Sunset Boulevard. Gatan kallas även ibland för ”Guitar Row” för att det ligger mången gitarr och musikaffärer här. Den mest kända delen av Sunset Boulevard är Sunset strip, här ligger centrum för stadens nattliv med oändligt många klubbar och barer.

För den som gillar kändisar så är detta himmelriket på jorden då chansen att du springer på en film eller tv-stjärna är mycket stor. Det är ingen myt att de flesta som bor i Los Angeles på ett eller annat sätt är kopplad till nöjesindustrin. ”Risken” är mycket stor att han eller hon som serverar dig ditt morgonkaffe på Starbucks är en aspirerande skådespelare eller manusförfattare. Vill du uppleva hur det är att gå på restaurang och ha paparazzi fotografer som omringar entrén så finns det här många alternativ. Förutom att de i princip har bosatt sig på Roberson Blvd och populära restaurangen The Ivy. Gillar du sushi rekommenderas Katsuya på Hollywood Boulevard och på La Cienega Boulevard ligger det populära STK steakhouse .

Boka hyrbil i Los Angeles

Los Angeles Kalifornien, Nordamerika

Nattliv
Nöjesliv
Shopping
Sol & bad
Storstad
Jetset
Nästan som på TV
1 / 33
Hollywood Boulevard
2 / 33
sunset at venice beach
5 / 33
Ingrid Bergman, Walk of Fame
6 / 33
Amerikansk frulle, we like!
7 / 33
Drive In Cocktail
8 / 33
Baywatch x 3
11 / 33
Hollywood Boulevard
13 / 33
I go nuts over the sunset
15 / 33
L.A. downtown.
16 / 33
Surfare i solnedgången
18 / 33
Utsikt från Santa Monica Pier
20 / 33
Sunset Boulevard, Beverly Hills.
21 / 33
Downtown Los Angeles
22 / 33
Utsikt från The Getty över LA
23 / 33
Till och med på kvällen är det bilar överallt!
25 / 33
Santa Monica Sunset
26 / 33
Möte i Hollywood
27 / 33
Snart är vi där!
30 / 33
The Getty Museum
31 / 33
by David Thornell http://www.davidthornell.com
32 / 33
Venice Beach efter solnedgång
33 / 33