Krugerparken

4 aug. 2015 10:21
Visningar: 482
Hej!

Jag ska snart åka till Sydafrika och vill såklart besöka the one and only Kruger Park. Men har lite funderingar angående hur jag ska ta mig tillväga. Är det bäst att boka online på en av deras hemsidor eller borde jag spara mig tills jag ankommer till Johannesburg? Vad är billigast?

Förstår också att det allra billigaste alternativet är att ordna sin egna resa dit, men då jag åker själv så blir det kanske lite svårt att hitta folk. Är det någon som har varit där och kan tipsa mig om lite förslag? Ska vara borta i totalt 2,5 månader så safarit behöver inte bestå i någon lyx eller dylikt. The cheeper -the better!

Kanske jag till och med har tur att hitta någon därute som råkar befinna sig i Johannesburg/Krugerparken mellan den 14-20 september? :)

Tacksam för hjälp!
4 aug. 2015 10:37
Ordna det på plats kommer garanterat bespara dig mucho dineros!
Men om du gör ditt förarbete bra, lite research osv så lär det gå ganska lätt. Alla safariföretag finns ju inte på nätet.

En annan grej, om jag inte minns fel så kan man boka direkt med parken, både boende och safari vilket jag misstänker ger det bästa priset då man inte behöver betala för något annat än parkens egna utgifter och ingne mellanhand som ska ha sin del av kakan.

http://www.sanparks.org/parks/kruger/default.php/ <- SAN Parks, hemsidan för alla Sydafrikanska nationalparker.

http://www.krugerpark.co.za/ <- Krugerparken
6 aug. 2015 10:19
Tack för hjälpen! Så du menar att jag ska boka när jag anländer i Johannesburg? Hade för mig att jag läst någonstans att det blir dyrare ☺ Men kan ha missuppfattat det också såklart.

Ska in och se på länkarna - tusen tack för hjälpen!
6 aug. 2015 11:02
De stora firmorna som finns online får du säkert bättre pris på om du bokar online men jag misstänker att du kan få tag i bättre priser med mindre företag på plats. Vore givetvis bra om någon kunde bekräfta detta dock!
15 aug. 2015 16:30
@Tereselind:
Jag kommer åker till Johannesburg 22aug - stannar till 5 sep. Förmodar att du inte hunnit ner då..?