Hyra bil i usa

14 feb. 2016 21:20
Visningar: 110
Hej, I vanlig ordning så är man lite sent ute, ska hyra en bil nu den 21 feb i orlando och bila runt och lämna den i miami den 28e, och nu när jag sitter o ser att dom inte vill acceptera mitt konto kort så undrar man hur det ska gå, läst trådar som säger att det går men dom tar en avgift vid utlämnings kontoret som betalas tillbaks sen, dock inte över nätet verkar det som? någon som har bra tips på en lösning?
Av Birgere
14 feb. 2016 21:43
var försöker du boka o vad säger att det inte funkar...vad har du för slags kort?
14 feb. 2016 21:51
Rentalcars, alamo testade jag o boka bil men dom accepterar inte kortet, Nordea visa, står i deras vilkor inga kontanter eller betal kort

Kreditkort
Huvudföraren måste ha ett kreditkort i sitt eget namn vid upphämtningen. Det måste finnas tillräckligt mycket pengar på kortet för att täcka självrisks-/depositionsbeloppet (som kommer att blockeras på kortet under hela hyran). Kortet kommer också krävas för betalning för lokala avgifter, extrautrustning och annat som köps på uthyrningskontoret.
Detta bolaget kommer inte att acceptera förbetalda, påfyllningsbara eller virtuella kreditkort - eller andra kort där de relevanta tecknen inte är präglade.
American Express MasterCard Visa
Betalkort

Kontanter eller betalkort accepteras inte
Av Birgere
15 feb. 2016 00:22
Har du pengar på kontot ska det inte vara några problem.
Det är nationella debitcards som inte accepteras, men din betalning kommer att gå via VISA och så länge du har pengar på kontot ska det gå bra.
När man är i USA och får frågan Debit eller Credit ska man alltid svara Credit för annars funkar det inte med vanliga svenska bankkort.
Dom kommer även att reservera pengar för självrisken o lite till när du plockar ut bilen.
Prova du något annan firma att boka med.
Av Joppili
16 feb. 2016 19:27
Jag hade samma problem nu när jag skulle hyra min bil i USA. Testade två gånger tills jag kom på att jag måste in på min internetbank och godkänna öppet köp i 30minuter. Hehe, testa det!
16 feb. 2016 19:33
Jag testade o nu bokade jag så jag betalar på plats så se hur de går hehe
Av Joppili
16 feb. 2016 19:38
Wohoo! Skriv sen dina tips om USA och hur det har gått :D Ska själv dit i April, har hyrt en Jeep Grand Cherokee. Längtar som en tok!