Continental till USA

Av Elca
28 aug. 2010 08:54
Visningar: 304
Trodde även jag att vi skulle resa med SAS till Fort Lauderdale som en tidigare tråd trodde, men vi ska åka med continental mellanlandning New York nån som åkt med dom och hur är det att byta i New York, undrar jag som ej är van resenär
28 aug. 2010 09:23
Bara inrikes i USA, inget att hurra för precis
Av Daytona
28 aug. 2010 09:54
Har också bara åkt med dom inrikes, och kortare sträckor, JFK är stor, men inte värre än att man tar sig fram,. Läs på skärmarna och följ pilarna/skyltarna så löser det sig. Däremot brukar immigration ta rätt lång tid just där. Men det är inget man kan påverka.
Av Hawaii
28 aug. 2010 10:15
Flyger du Continental via New York är det via Newark och inte JFK. Continental är OK (flög själv med dem Honolulu-Houston-Rio de Janeiro för ett par månader sedan), varken bättre eller sämre än de andra stora amerikanska bolagen.
Av Hkn
30 aug. 2010 17:37
Som Hawaii säger, så är det Newark (EWR) som gäller med Continental istället för JFK. Det ska du vara glad för. Newark är som en liten lättöverskådlig busshållplats jämfört med JFKs nio terminaler.
Har flugit till och från New York relativt ofta och praktiskt taget aldrig varit med om att flighter från JFK avgått ens någorlunda i tid. Jo, det kan vara kö på Newark också, men sällan så kaotiskt som på JFK.

Sedan är Newark kanske inte världens roligaste flygplats (glöm fantastisk shopping etc.) men den fungerar – vilket är mer än man kan säga om t ex JFK och O'Hare (Chicago).

Mina 2 cents.

:: h ::
31 aug. 2010 12:37
Jag flög med Continental från Köpenhamn till New York för några år sedan. Flygningen var OK men vi blev mycket otrevligt behandlade vid incheckningen. Det visade sig att vi inte hade fyllt i postnumret till hotellet där vi skulle bo och Continentals tjänsteman gjorde ingenting för att hjälpa oss. Vi var där i god tid, men han motade bara bort oss och kunde inte tala om var vi kunde få hjälp.
Senare upptäckte vi att Continental hade en informationsdisk i avgångshallen och där fick vi hjälp, det tog kanske en halv minut. Jag har inte flugit med Continental sedan dess och tänker inte göra det heller.