Florida - söker hotell med vissa specifika önskemål

5 apr. 2019 19:12
Visningar: 226
Hello!

Åker till Florida västkust för 2:a gången i juni. Hyr en villa. Vi kommer att göra några dagsutflykter, och planerar lite kring att åka till Miami -South Beach 2 nätter och någon annan ort, t ex Clearwater Beach 2 nätter.

När jag är på en ort i 1-2 nätter så vill jag ha hotell som är strandnära, som har "BREAKFAST BUFFÈ" (eller en härlig menu) och möjlighet att äta frukosten utomhus. Jag är ganska kräsen... och vet så mycket som att jag inte vill äta amerikanarnas "continental breakfast"...eller på en "diner".

Har ni några tips som matchar mina önskemål? Söker smakfulla hotell med mat av bra råvaror och fina miljöer.

Tack på förhand :)
6 apr. 2019 21:21 (redigerad)
Jag har på 25 tal resor aldrig träffat på ett hotell med Svenskliknande frukost. Philidelfiaost, rostingar, kalla kokta ägg, frukt är väl vad man kan kalla bra hotellfrukost där borta. Hittar du ett hotell med restaurang bredvid har du ett helt annat utbud, men dä kostar den 10-15$.
Alternativt tar du ett rum med kyl och micro så är det bara att handla det du tycker om å göra egen frukost. Då kan du tom köpa förstekt bacon och värma.
Av Daytona
7 apr. 2019 09:15
Jag är rätt kräsen , men måste säga att La Quinta (suites) och Best Western ( iallafall de vi bott på) har serverat en kanske inte lyxig frukost men helt ok med kokta ägg, havregrynsgröt och frukt. De hotellkedjorna är dock inte särsklit smakfulla i övrigt. Sök på tripadvisor, skulle tro att de hotellen hamnar i den högre prisklassen.
Av Birgere
7 apr. 2019 10:21
Som sagt de stora övernattningskedjorna har frukost som duger och det är lite olika om man får betala extra eller inte.
Vill man ha en riktigt bra frukost så får man som Daytona skriver söka sig till 4-5 stjärniga resorts och då ofta betala kanske $15-20 för frukosten.
Dom flesta hotellen är dock som Brycecanyon skriver.
8 apr. 2019 18:07
Bra frulle har de på nya Hampton inn, Clearwater Beach, ligger direkt på stranden och är jättebra. Kolla också the Edge som ligger några hundra meter därifrån. Där finns Jimmy´s !