Continental airline

Av Djthaer
16 mars 2010 21:26
Visningar: 797
Skall åka till USA (Los Angeles) med denna bolag, har någon erfarenhet positiva eller negativa???

vill gärna höra era erfarenhet.
Av Bibby
16 mars 2010 21:48
Åkte med dem till NWR och det var som att åka med ett charterbolag. Hem med AF och där var det service.
Du lär komma fram men inte med en flygerfarenhet som du som du vill stoltsera med.
Av Djthaer
16 mars 2010 21:51
vad hände om man får fråga? vad är AF?
16 mars 2010 22:15
Jag vet att med de flesta plan som Continental har så får man deras nya entertainmentsystem.
Egen skärm där man själv kan starta och stanna filmer.
Slippa vara fast bland bestämda filmer.
(För den som inte sover mycket på planet...^^)

AF ska antagligen vara Air France
Av Djthaer
16 mars 2010 22:18
men det är kanoners, hörde även att det skall finnas uttag för ström man vill ju vara säker på att det finns underhållning med tanke på att det är över 18timmars reseväg ditt
Av Bibby
16 mars 2010 22:29
Klart du får fråga!!!

Man fick betala för all dryck, lite tjurig personal, gammalt plan, dålig underhållning, etc.....

MEN jag tycker inte man ska fokusera SÅ mycket på själva flygresan (även om den ofta kostar en del) då den ju ändå är en kort period av ens resa, så är priset bra, "go for it".
Av Bibby
16 mars 2010 22:31
Citerat från gullsebben:
Jag vet att med de flesta plan som Continental har så får man deras nya entertainmentsystem.
Egen skärm där man själv kan starta och stanna filmer.
Slippa vara fast bland bestämda filmer.
(För den som inte sover mycket på planet...^^)

AF ska antagligen vara Air France
Wow, då har de verkligen uppgraderat!!!

Ja, AF är Air France, glömde det, sorry.
Av Lena23
17 mars 2010 03:42
Reste med Continental till costa rica i februari- och hem med dem igen i april. Jag var klart besviken. som att flyga på en helgresa inom Europa med ett riktigt lågprisbolag. Du får resan, men inget mer. Allt kostar extra; 5 dollar / dryck. Inga kuddar, inga filtar på kortare flyrrutter, tunna säten, sur personal och ingen present till barnen - Det är ju inget väsentligt viktigt egentligen men jämför man med andra bolag kommer Continential långt ned på listan. Det var en enkel flygresa som inte lämnade några minnesspår efter sig. Men visst, de erbjuder egna tv skärmar för film, dataspel och musik, men det förväntar jag mig av alla bolag numera när det gäller långresor.
Av Djthaer
17 mars 2010 10:30
ajdå att det blev sådan resa, tack för tipset ngt man får kanske tänka på till kommande gång.
8 apr. 2010 11:38
Hej.
Jag måste faktiskt gå emot alla som skrivit tidigare och haft dålig erfarenhet, jag har flugit med dem några gånger nu och har bara bra erfarenheter.
Jag har alltid fått bra service och hjälp. Men givetvis om man flyger economy så får man ju räkna med lite lägre standard.

Senast när jag skulle flyga Boston - Stockholm var mitt plan från Boston försenat så jag missade min connection i Newark vidare mot Stockholm.
De visste redan i Boston att jag skulle missa mitt flyg och bokade in mig på ett plan mot Oslo och därifrån vidare mot Sverige.
Jag är vegetarian och eftersom det inte gick att boka om något så fixade flygvärdinnorna på flygningen mellan Newark och Oslo så att jag fick vegetarisk mat och blev mätt. Och på flyget från Oslo - Stockholm med SAS hade Continental bokat så att jag och flera andra som missat connectionen i Newark fick flyga Business trots att det fanns fullt med platser kvar i economy.

Alkoholhaltiga drycker får man betala för i economy men övriga bjuder de på.
Jag har bara stött på trevlig personal!
Det hela handlar nog om vilken inställning man själv har.
Av Lalia
27 apr. 2010 20:31
Flög med Continental t o r till New York sommaren 2008 och var mycket nöjd. Det fanns små tv-skärmar vid varje plats och vi fick kuddar och filtar och allt annat som hör till. Maten var också helt ok för att vara flygplansmat. Var inte intresserad av alkohol under flygningen så jag la aldrig märke till att det kostade extra. Det som var skönast för oss var givetvis att det var direktflyg så resan gick rätt snabbt.
Av Hawaii
27 apr. 2010 22:14
Flög själv med Continental tidigare i månaden. Honolulu-Houston-Rio de Janeiro och tillbaka samma väg. Långa flygningar (8 tim och 10 tim., respektive). Acceptabel service. Definitivt inte dålig, men inte något att skryta med heller, vilket väl gäller de flesta större flygbolagen i dagens läge när det gäller ekonomiklass. Kommer säkert att flyga med dem igen även om jag normalt flyger med United Air Lines.