Tips på boende Florida

9 maj 2018 10:20
Visningar: 289
Hej!

Vi planerar vår andra resa till Florida till juni 2019 och vill gärna ha tips på bra och prisvärt boende på ngr platser som vi tänkt besöka!

Vi kommer stanna ngn natt i Miami, ett par nätter i Key West, ngr nätter i Naples och sedan ca 2 veckor i St Petes beach alt Sarasota. Just i St Petes beach el Sarasota vill vi ha gångavstånd till stranden.

Alla tips på hus, lägenhet alt billigt men bra hotell emottages tacksamt! Vi är 2 vuxna och 3 barn som åker. Barnen kommer vara 12 och två på 15 år.

Med vänlig hälsning

Therese
9 maj 2018 19:11
Västkusten, utan tvekan!! I närheten av Sarasota finns både Anna Maria Island, Longboat Key och Siesta Key där ni garanterat kan hitta strandnära boende. Säkerligen uppe vid St Petes också, men området är jag inte så bekant med. Smidigt iaf när man hyr hus el lgh med kök, så kan man fixa frukost och ev lunch på egen hand. Ja, kvällsmat också för den delen om man vill. Oftast finns tvättmaskin också och då kan man begränsa sin packning lite hemifrån också.
Lycka till med planeringen!!
10 maj 2018 08:27
Sarasota före St Pete.
Väl där kan ni välja lgh/condo antingen på Siesta Key (norr om Midnight pass rd) eller kanske ännu hellre Anna Maria Island (norr om Holmes Bch). Det framgår inte riktigt vad ni är ute efter under er vistelse men dess platser erbjuder några utav Florida allra bästa stränder och avkopplande semestrar. Samtidigt nära nog till alla utflykter man kan tänka sig. Bor ni hellre på hotell är Lido Beach ett bättre alternativ.
I Miami, Key West och Naples finns fantastiska hotell men säkert också billiga och bra och jag har inte mkt input att komma med när det gäller det. Klart är att i Miami behöver ni välja ställen söder om 22nd st om ni ska ha gångavstånd, annars sök hellre kring 70:e än mittemellan. I Key West vill man absolut inte hamna på östra delarna utan sikta på ett inn i närheten utav Duval. Och slutligen i Naples där man lätt hamnar utanför 3rd/5th och piren om man inte har stora plånboken med sig. Sikta på området norr om Olde Naples för att komma ner lite i pris men räkna då med bilkörning/taxi kvällstid.